Prescott Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Mam prescotta 3.20 ghz 800 fsb Zawsze miałem temperature 42-43 stopnie teraz nagle od 2 dni mam 46 Czy to moze byc dlatego ze temperatura powietrza na dworze jest wysoka ? Bo zima zawsze miałem to 42 stopnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 I co ja mam odpowiedzieć? Lol? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 raczej 'czy na sali jest lekarz'? bez obrazy 'Prescott' , ale to jest raczej logiczne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Bez przesady jeszcze upałów nie ma. U mnie tempa nieznacznie spadła. Wyłączony kaloryfer i uchylone okno. W zimie było zimno i okno musiało być zamknięte, a temp kompa była większa. Ja bym upatrywał wzrost temp z powodu zakurzenia wnętrza obudowy, radiatora lub wiatraka. Sprawdź czy nie wymaga odkurzenia komp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 to gdzie ty mieszkasz :| u mnie dzis bylo 22C , rano ponad 8C wiec i tak sporo, wczesniej kolo 0C bylo raczej , nie sadzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto777 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Może twoj procek wypocił całą wodę i zaczyna go suszyć. Zabierz go na wino lub co tam woli i będzie lepiej. :D B) Tak napawdę to ta temp. i może kurz się zebrał na radiatorku lub witraku i słabiej działa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 niektorzy chyba nie maja co robic :/ wloz go do zamrazarki i bedziesz mial 15stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nie zaszkodzi czasem potraktowac radiator odkurzaczem :-P czasem to potrafi wiele zdzialac.... no ale to nigdy nie bedzie to samo co loduffka lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Na moim P4 3,2@3,6Ghz Prescott mam: idle - 47-49*C stres - 58*C (jak nie podkręce obrotów wentylatora proca to nawet 63*C) Więc itak masz nie za wysokie te temperaturki. Ale z tą loduffką to dobry pomysł :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Heheh Mogla sie podniesc bo jest cipło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) zastanawiam sie tylko czy nie lepiej spryskac go w takim wypadku dezodorantem (tylko nie podpalac) :) PS. oczywiscie chodzi ze sie bedzie pocil biedaczek jak sie tak rozgrzeje :P Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Tsoushi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 duzo to nie da , po paru(nastu) sekundach wroci do poprzedniej temp. , chyba ze ciagle bedziesz na niego psikal ale to deko nie praktyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Rout , sądze , że jemu chodziło o to , żeby procesor sie nie pocił ^_^ , bo kto lubi zapach potu?? i to jeszcze krzemowego :P . Wątpie , żeby miał na myśli chłodzenie dezodorantem ( ale by tufiło .. bleee). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 heheh , moze faktycznie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prescott Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 smiałem sie dwa dni po tych postach.... Żenada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 zenujacy to jest conajwyzej brak logicznego myslenia u ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...