Mirhel Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam Wszystkich, Mam maly problemik. Mam 2 karty sieciowe oraz windowsa Xp. Przez jedna karte odbieram sygnal internetowy, druga natomiast chcialbym udostepnic (ten moj internet) drugiemy komputerowi. Tak aby miec internet na 2och komputerach. Czy ktos moglby wytlumaczyc mi w jaki sposob hardwerowy i softwerowy mam to zrobic? Dzieki z gory, czekam na kazda podpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Sprzęt :) : Kabel z sygnałem internetu: zwykły Kabel łączący oba kompy: skrosowany Software :) : Jak już dobrze wszystko połączysz to odpalasz oba kompy . . . Odpalasz KREATOR SIECI XP na 1 kompie, a następnie na 2. Robisz reset i wszystko powinno chulać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Tutaj masz to opisane: http://nyny.neostrada.pl/ics.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...