Skocz do zawartości
Canon

Sprawdzanie Dysku Przy Starcie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich !. Mam następujący problem z moim komputerem. Mianowicie za każdym razem kiedy włączam komputek sprawdza mi dysk E w celu odnalezienia błądu. I tak w kółko może pomożecie, jak wiecie co z tym fantem zrobić proszę o posty :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To raczej na 99% wina bad sectorów. Przeskanuj dysk HddRegeneratorem moze cos pomoze

1370952[/snapback]

Udało mi się ściągnąć ten program, ale jak sprawdzić za jego pośrednictwem te "bad sektory" ? bo niebardzo go rozpracowałem. Możesz mi napisać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten program tworzy dyskietkę startową. Uruchamiasz potem kompa z tej dyskietki, i on skanuje dysk, naprawiając błędy jeśli dają się naprawić. I to wszystko. Jedynie możesz mieć problem, bo to jest program płatny ;) więc w wersji darmowej naprawia tylko pierwszy napotkany bad sector.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten program tworzy dyskietkę startową. Uruchamiasz potem kompa z tej dyskietki, i on skanuje dysk, naprawiając błędy jeśli dają się naprawić. I to wszystko. Jedynie możesz mieć problem, bo to jest program płatny ;) więc w wersji darmowej naprawia tylko pierwszy napotkany bad sector.

1373077[/snapback]

Komp mam pól miecha a w serwisie mowili żebym przyniusł to zobaczą ale to według nich pierwszy taki przypadek z 300 GB więc może nieznaczna usterka z ktora moge sobie poradzić sam w domu jeśli zasięgne rady i sam poszperam przy tym a że się nie znam to pisze tu do was :? Edytowane przez Canon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi