Canon Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Witam wszystkich !. Mam następujący problem z moim komputerem. Mianowicie za każdym razem kiedy włączam komputek sprawdza mi dysk E w celu odnalezienia błądu. I tak w kółko może pomożecie, jak wiecie co z tym fantem zrobić proszę o posty :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 jaki system może powiesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canon Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 jaki system może powiesz ? 1370622[/snapback] Windows XP Professional Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Partycja FAT czy NTFS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canon Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Windows XP Professional 1370650[/snapback] NTFS v5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 To raczej na 99% wina bad sectorów. Przeskanuj dysk HddRegeneratorem moze cos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canon Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 To raczej na 99% wina bad sectorów. Przeskanuj dysk HddRegeneratorem moze cos pomoze 1370952[/snapback] Udało mi się ściągnąć ten program, ale jak sprawdzić za jego pośrednictwem te "bad sektory" ? bo niebardzo go rozpracowałem. Możesz mi napisać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ten program tworzy dyskietkę startową. Uruchamiasz potem kompa z tej dyskietki, i on skanuje dysk, naprawiając błędy jeśli dają się naprawić. I to wszystko. Jedynie możesz mieć problem, bo to jest program płatny ;) więc w wersji darmowej naprawia tylko pierwszy napotkany bad sector. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Doladnie jest tak jak napisal kolega powyzej. Programik ten powinien sobie poradzic z wszystkimi bad blokami jesli nie sa one mechaniczne. Wtedy to juz tylko dysk na strate albo na gwarancje jesli jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canon Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Ten program tworzy dyskietkę startową. Uruchamiasz potem kompa z tej dyskietki, i on skanuje dysk, naprawiając błędy jeśli dają się naprawić. I to wszystko. Jedynie możesz mieć problem, bo to jest program płatny ;) więc w wersji darmowej naprawia tylko pierwszy napotkany bad sector. 1373077[/snapback] Komp mam pól miecha a w serwisie mowili żebym przyniusł to zobaczą ale to według nich pierwszy taki przypadek z 300 GB więc może nieznaczna usterka z ktora moge sobie poradzić sam w domu jeśli zasięgne rady i sam poszperam przy tym a że się nie znam to pisze tu do was :? Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Canon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...