beriam Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam Zmieniłem dysk na Hitachi DeskStar 7K250 (HDS722512VLST80) 120 GB SATA. Byłem bardzo zadowolony do czasu .... Na drugi dzień po postawieniu windy (partycje robione za pomocą instalatora XP) zaczęły sie schody, komp dość głośno chodził i notorycznie wyskakiwały mi błędy Explorera ! Ściągnąłem soft ze stronki Hitachi i zrobiłem test zaawansowany i program nic nie wykrył. Zainstalowałem tez program EasyRecovery Professional i zrobiłem Partion Test, to wynik: Wyniki testu: Test partycji dla wartości C: Błędny! Test partycji dla wartości D: Błędny! Test partycji dla wartości E: Błędny! Test partycji dla wartości F: Błędny! Zalecane: Test partycji dla napędu C błędny, znaleziono krytyczne błędy struktury systemu. Dysk poszedł na Gwarancje i wymieniłem go na : Hitachi DeskStar 7K250 (HDS722516VLAT80) 160 GB (ATA/100) I co taka sama sytuacja :mur: http://fotogalerie.pl/fotka/2533721112744426587 Może ktoś z szanownych kolegów będzie mi w stanie pomoc, bo stawianie windy juz mi bokiem wychodzi !!!! Config w podpisie. Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...