eXcore Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam. Mam pewiem problem i licze ze ktos na tym forum bedzie umial mi pomoc. Moze najpierw konfiguracja mojego sprzetu: Plyta glowna Asus K8N-E Deluxe NForce3-250Gb S.754 (LINK) Grafika to GF 4 MX 440 obslugujacy AGPx4. Problem w tym ze nie moge zmusic kompa do pracy na na AGPx4. Plyta obsluguje AGPx8 a karta x4, ale z tego co czytalem to powinno wszytsko pracowac na x4 a tym czasem u mnie pracuje w trybie zgodnosci PCI :/ Screeny: Sterowniki do nForca zainstalowane, probowalem roznych wersji Detonatorow i zawsze to samo jest. W biosie nie ma opcji do zmiany szybkosci AGP i nawet RivaTunerem nie udalo mi sie wymusic pracy na AGPx4. Ma ktos z Was moze jakis pomysl ? Pozdrawiam i Dzieki za wszelkie okazane zainteresowanie. Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez eXcore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Sciągnij nowe stery do chipsetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcore Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Sciągnij nowe stery do chipsetu. 1371771[/snapback] Sa najnowsze zainstalowane. Na tych dostarczonych przez producenta plyty takze ten sam problem wystepuje. Jakies inne sugestie ? :( Tak rpobowalem roznych, starych, nowych, oryginalnych i modowanych jakis. Zawsze to samo. :/ Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez eXcore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) A sterowniki probowales zmieniac na nizsze lub najnowsze w zaleneosci jakie teraz uzywasz. Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez dj.skorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...