Plumpi Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 Czy ma ktoś jakieś pojęcie o tej karcie ?? Czy lepsza jest od TNT2 ?? Bo ja nie mam o niej zielonego pojęcia 8O i nie wiem czy warto się wymienić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Czy ma ktoś jakieś pojęcie o tej karcie ?? Czy lepsza jest od TNT2 ?? Bo ja nie mam o niej zielonego pojęcia 8O i nie wiem czy warto się wymienić?? Pewnie, ze jest lepsza. Poszukaj info o Ati Rage Fury MAXX http://www17.tomshardware.com/graphic/99q4/991230/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 od rivy m64 to wszystko jest chyba lepsze ..oczywiscie zartuje ze wszystko ale ta karta tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...