dizo Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Posiadam tą drukarkę lecz siadła mi grzałka, moze ktoś wie z kąd można takową dostać, ew. przerobić z innej druakrki (HP LJ 1100 wydaje się być podobną). :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46702892 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dizo Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Znalazłem w serwisach cały Fuser(moduł utrwalający) do tej drukarki koszt to 600-800 zł. Zastanawiam się czy warto go kupować, czy kupić nową drukarkę laserową, co wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 dizo napisał(a): Znalazłem w serwisach cały Fuser(moduł utrwalający) do tej drukarki koszt to 600-800 zł. W serwisie nie mają używanego? mnie się udało kupić za 100 PLn, dział już pół roku. Cytat Zastanawiam się czy warto go kupować, czy kupić nową drukarkę laserową, co wy na to ? 1390382[/snapback] Zaponad 500 nie opłaca się, masz dalej stara drukarke z wymieniona grzałką . A w HP5 nie tylko to sie przeciez uszkadza, jak ma spory przebieg to za te pieniadz naprawa jest nieopłacalna. BTW taniej sprzedaja sprawne uzywane z niemiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...