Errorx Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Mi sie podoba. Ladnie wyszlo i ladnie pochowales kable. Czy ta buda jest taka duza czy ta MB taka mala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Mając HDD, FDD, CD-ROM, też bym ładnie kable pochował. Problem zaczyna się jak masz + dwa napędy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Mi sie podoba. Ladnie wyszlo i ladnie pochowales kable. Czy ta buda jest taka duza czy ta MB taka mala ? 1374268[/snapback] Thx. budowa jest raczej wieksza od "zwyklej"- ponoc "long" (ale jakos to slabo da sie to odczuc ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 no nie wiem.....ja mam dvd + cd-rw + 2x dysk + flopa i u mnie widac tylko kabelek wychodzący z zasiłki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menelaos Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 mam identyczna bude musze sie zastanowic nad modem :wink: ;) ale jakos czasu nie ma :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mistrzu - zrob mi porzadek w kablach taki jak ty masz. Mecze sie z tym shitem pare godzin i nic mi nie wychodzi ;] A obudowa bardzo ladna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 nie mozesz zrobic porzadeczku.....wywal wszystko za boczną ściane....zepnij opaskami pojedyncze kable.....owin jakąs ładną taśmą albo wsadz to w peszle i VUA LA :D (10min roboty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Efekt końcowy dosyć fajny , mogłeś troche inaczej dobrać kolory ale i tak jest dobrze :) . Tylko jedno mnie dziwi ta buda robi wrażenie nieco okrojonej ... Taki dziwny efekt nie wiem dlaczego :P To chyba przez ten kontrast ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLACK_MONKEY Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 jest ok, czysta klasyczna robota :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 fajnie nawet to wszyło, ino okno mi sie nie podoba :/ rownież mam tego codegenka, w fazie moddingu jest od kilkunastu miesiecy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 fajnie nawet to wszyło, ino okno mi sie nie podoba :/ rownież mam tego codegenka, w fazie moddingu jest od kilkunastu miesiecy :P 1378638[/snapback] Jezusicku! Od ilu???!!!??? Buuu... jak ja bym mial tyle czasu poswiecic modowaniu (powiedzmy 30min. dziennie) to bym chyba robota stworzyl :-> Szkoda czasu w zyciu - jest tyle pozyteczniejszych rzeczy do zrobienia... na dobry modding wystarczy 1 tydzien (po kilka godzin dziennie) - wiecej to przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 nie mozesz zrobic porzadeczku.....wywal wszystko za boczną ściane....zepnij opaskami pojedyncze kable.....owin jakąs ładną taśmą albo wsadz to w peszle i VUA LA :D (10min roboty) 1376267[/snapback] j.w. - nic dodac, nic ujac. Porzadek w kablach to ok. 10-15min. i odrobina wyobrazni :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Chyba się rozpłacze z wrażenia. Zawsze chciałem mieć taki model obudowy a jak popatrze na te fotki... mmmm. Extra mod, ładnie oświetlone, wpada w oko ta obudówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ładnie wygląda na tych zdjęciach http://www.cafekontakt.pl/~michi23/images/mod/04.jpg http://www.cafekontakt.pl/~michi23/images/mod/07.jpg Całość sprawia przyjemne wrażenie praca wykonana schludnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 mi sie podoba, dawno juz nie widzialem innych katod, niz niebieskie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 witam kolejnego modelarza ; P codagena.... ;] elegancki modzik! btw- nie sądzisz że szpeci panel od dvd? ;] aj swoje pomalowałem i nieźle wyszło, polecam spróbować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ladnie szkoda tylko ze srodek nie pomalowany i biala czesc dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 =================================== RAZEM = 508 =================================== 1373570[/snapback] Za taką kasę nie lepiej było kupić firmową budę z zasiłką. Mój szef tyle kosztował .... Rozumiem że modding itd. Ale mimo wszystko walić 5 stów w Codeshita???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 o boze 500zl :o lol :shock: za tyle to sie bude od podstaw robi albo tak jak poprzednik powiedzial :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Jeden z ladniej wykonanych modów. Porzadeczek w budzie. "Czystosc wykonania" Ogolnie to 5+ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger66 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 jedno pytanko czym ciołeś te wredne blachy w obudowie mam taką sama i właśnie ją przerabiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Masz do tego wyżynarki, szlifierki kontowe (a może kątowe ? :D ), brzeszczoty, frezy i jeszcze coś tam czym bez problemowo potniesz taką blache <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 jedno pytanko czym ciołeś te wredne blachy w obudowie mam taką sama i właśnie ją przerabiam 1639346[/snapback] Witam Oj, dlugo mnie tu nie bylo :-) Musze w koncu sie odezwac ;-) Do rzeczy jednak - Blachy w mojej obudowie byly nawiercane zwykla wiertarka z dobrej jakosci wiertlem (juz nie pamietam z czego toto wykonane, ale w Praktikerze mozna kupic za kilkakascie zeta / szt. ...w kazdym razie przechodzilo przez blache i plekse jak g...no przez wnetylator :-] ) A tak na marginesie... troche sie juz w tej mojej "skrzynce" pozmienialo... tj. inny (miedziany Freezone) wentyl na procku i slabsza (cicha, pasywna) karta graf. Pozdrawiam Michi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenixthx Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 :wink: moze i dobrze to zes stjuninkowal ale nie dla mnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 No wszystko ładnie tylko za tyle kasy kupiłbyś coś ładniejszego xD. Bardzo ładne to okienko duże i nie ma uszczelki. Tylko średnio mi się podobają te dwie wajchy na froncie. Jeszcze możesz pomalować wentylator Freezone'a na czerwono (gdzieś już to widziałem) i będzie ładniutko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michi23 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zapraszam wszystkich do obejrzenia foto-relacji z obecnego stanu mojego moda - wszystko znajdziecie w pierwszym poscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) naklejka Ci nachodzi na wgłębienie do zdejmowania boku ;] szkoda że nie pomalowałeś tych białych części dvd na czarno naklejki w środku kompa SUX, te na obudowie nawet pasują ;] ogólnie jest bardzo fajnie :) a to co wymieniłem to mozna by poprawić :) Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 i srodek niepomalowany feee :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...