xange Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Witam. Nie wiem co kupic ja jestem zielony a wy pro więc wiecie ... Mam zamiar kupić neostradę 512 u podzielić ją na 2 osoby (na mnie i kolegę). Kolega jest oddalny ode mnie około 300m więc chce żeby to było wi-fi. Chyba do rodzielenia neostrady potrzebny jest ap z routerem ale nie wiem dokładnie. Więc co mam wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ap z routerem + antena u Ciebie, Antena i karta WiFi u kolegi, wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Napisz czy te dwie anteny będą sie widzieć. Acha jeszcze potrzebujesz modemu do neostrady z wejściem na skrętke. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...