Attaq Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Witam mam do dyspozycji 2600 pln. Prosze o rade jakie czesci dokladnie kupic, a chodzi mi o: Procesor(AMD),Plyte glowna,ram,k. graficzna,chlodzenie procka, zasilacz. Najlepiej jakes linki i aha chodzi mi zeby czesci byly nowe nie z allegro:) Z góry wielkie TXH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t-mac1 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 na allegro tez sa nowe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow1221 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 athlon 3000+ 030 Vennice Dfi LP nf4 sli, jakas grafa na pci + ram, i zasiłka 360-410W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attaq Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 dzieki... ale moze jakas jeszcze ktos mi tu napisze jakis CALY zestaw?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ja bym pronował coś takiego: * Procesor AMD Sempron 3000+ * Wentylator Pentagram Freezone QVC-120 Cu * Płyta główna ABIT AN7 - GURU * Pamiątki: 2x256 PC400 Dual - Geil * Grafika Sapphire Radeon 9800SE 256MB/128BIT (po wgraniu sterów z serii OMEGA robi się z niej 9800PRO :D ) * Zasilacz CHIEFTEC HPC-420-302-DF 420W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 to zalezy do czego ten komp ma sluzyc ? kwota nie jest za wysoka ... jakies oc ? jakies szczegolne upodobania jakie uprade w przyszlosci ? dlaczego ludzie nie pisza takich oczywistych rzeczy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attaq Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Granie,nauka i napewno jeszcze tam do czegos jeszcze... Ja osobiście myślałem nad AMD Athlon 64 3000 OEM(do tego jakis pożądne chlodzenie zeby podkręcić), 2*512 dd-ram 400(ale jaka firma najlepsza na duall?), zasilacz jakis do 350zl, a reszta to ja nie wiem. Musze sie zmieścić w kwocie 2600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Moim zdaniem jedno wyklucza sie z drugim. Tzn. Masz do dsypozycji kwote 2600PLN, a chcesz 2*512. Wiec jesli tak zrobisz, kupisz dobre mobo i zasilacz, to mozesz miec problemy z zakupem dobrej grafy do tej ceny. A napsize jeszcze, czy to maja byc only bebechy, czy buda tez, fdd, hdd, bo jesli tak, to troszke komplikuje sprawe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attaq Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 HDD tak. Ale to maja byc te czesci co napisalem na poczatku..(bez monitora) A wiec ta kwota chyba wystarczy spokojnie. Planuje kupic na www.proline.pl, poniewaz mieszkam blisko Katowic i Gliwic... Moze jakas tansza hurtownie znacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attaq Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Napisze ktos cos jeszcze :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Hmmm swojego calkiem niedawno bralem za 2900, moze sie teraz w granicach 2600 zmiescisz. Moja propozycja z Proline -> 1. Athlon 64 3000+ s.939 BOX (tu masz juz wentyl, ktory spokojnie starcza do OC) 2. Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4-4X s.939 (bez bajerów, ale całkiem spoko) 3. Kingston DDR 512Mb/400Mhz, TwinMos DDR 512Mb/400mhz (TwinMosy na CL2.5, jeżeli pod kostkami mTecha to łykaj, bardzo sie oplaca - wypytaj o nie) No i tutaj wątpie czy da rade 2x512...jesli nie, wez jedną kość potem druga w dch. 4. Jakiś twardziel na SATA, ja na Seagate nie narzekam inni twierdzą, że chrobocze. To wedlug uznania. 5. GeForce 6600GT, firma wg. uznania (Leadtek, Gigabyte i inne, nie przeplacać na Gainwardy raczej...) 6. Hm oferta zasiłek w Proline nie za duża, z tego co jest mysle: NeoTEC V4202 420W No-Noise Series 19dB powninen styknąć :> 7. Reszta bajersów Jeżeli o czymś zapomniałem napisz, coś sie dobierze :) Ten sprzęt ~2500zł, może warto wrzucić jeszcze 2 stówki i łyknąć drugą 512 :> Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...