kirkris Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zmieniałem wczoraj obudowę i wyjmując płytę główną odpiąłem wszytskie kabelki. Nagle zauważyłem, że w okolicach wpięcia do przedniego panelu (PWR, HDD, LEDy) wpięty był taki element jak na obrazku. Niestety wyjąłem go i nie zwróciłem uwagi na które piny był wpięty. nie mam pojęcia co to jest - może ktoś z Was będzie wiedział? W instrukcji do płyty nic takiego nie ma :-| płyta Gigabyte GA8S655FX-L obrazek tego dziwa poniżej: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 głośnik systemowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirkris Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 głośnik systemowy ;) 1371915[/snapback] bez jaj, na serio? :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 tak napewno , do tego wiecej info o nim , ze jet piezoelektryczny ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirkris Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 no to ulga :) na nowej obudowie mam wbudowany więc tylko podpinam wtyk i jest cool, a to dziadostwo do kosza :) dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 no to ulga :) na nowej obudowie mam wbudowany więc tylko podpinam wtyk i jest cool, a to dziadostwo do kosza :) dzięki za pomoc 1371939[/snapback] a co się stanie jak się płyta zepsuje to z czym oddasz ? :blink: a wpiąć to banalnie + na +, - na - :), nic nie spalisz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirkris Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 i tak jest bez gwarancji, a poza tym w instrukcji do płyty tego badziewia nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 To i tak nie przydatna rzecz ... Ja wywaliłem bo mnie tylko denerwował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 i tak jest bez gwarancji, a poza tym w instrukcji do płyty tego badziewia nie ma :) 1373667[/snapback] Bo jest dolączany do obudowy :) najczesciej Modecoma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 kiedys dawali male glosniczki :) przynajmniej mozna je bylo do walkmana podczepic i nad jeziorem pierdzialo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 swego czasu mialem podobny problem, ale loknolem w instrukcje i znalazlem, ale dlugo sobie tam nie posiwedzial bo wylecial razem z nedznym gigabytem... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...