PRESTON Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 mam r9800pro 1gb ram w dualu kingmaxa amd 2400+ na asusie a7n8x-e deluxe i w hl2 w rekomendowanych ustawieniach na high bo tak mi wykrywa mam ok 150 -20 fps niestety fps skacza a te 150 mam tylko w korytarzach :/ ogolnie okolo 40-60 fps jak jest u was ja uz trace nerwy nie mowie juz o CSS :/ bo kila mogila nie dasei grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 mam r9800pro 1gb ram w dualu kingmaxa amd 2400+ na asusie a7n8x-e deluxe i w hl2 w rekomendowanych ustawieniach na high bo tak mi wykrywa mam ok 150 -20 fps niestety fps skacza a te 150 mam tylko w korytarzach :/ ogolnie okolo 40-60 fps jak jest u was ja uz trace nerwy nie mowie juz o CSS :/ bo kila mogila nie dasei grac 1372070[/snapback] zrob pozadek z systemem... zainstaluj najnowsze stery do radka... a taka propo to nie ten dzial na 40-60 fps da sie grac bez problemu... grac sie nie da na 5-10 fps tak jak ja mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 HL2 to nie q3 ze trzeba 120 klatek tak jak Neo X pisze reinstall system albo wyczysc wirusy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Proca masz słabego:) Wiem z doświadczenia no i grafa po oc tez jest szybsza:) Ogólnie penie masz miare ok... ale może też być problem ze źle skonfigurowanym windowsem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRESTON Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 co masz na mysli ze mam zle skonfigurowanego windowsa pa stery mam catalyst 5,2 bo 5,3 mi cos kaszania a co do proca sie zgodze:/ dla porownania far cry mi smiga jak express za to doom 3 jak slimak:D;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) masz watek o hlu i cs'ie w grach. od siebie dodam tylko tyle ze mozesz troche wiecej przydzielic pamieci przez parametr -heapsize. jest jeszcze -preload i kilka innych. pogrzeb w topickach o tychze grach. edit: co do far cry nie wiem, nie gralem ale engine d3 zostal przez kogos opisany ten silnik ma problemy z plynnym renderowaniem pomieszczenia wiekszego niz kabina toi toi zgadzam sie :wink: Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...