Piwolub Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Wymieniłem zasilacz ( z poprzednim były problemy z wystartowaniem kompa ) Po wymianie uruchamiajac np grę lub otworze aplikacje Worda komputer sie wiesza nie wiem co się dzieje, moze coś padło ? Proszę o pomoc. Ps. jestem w trakcie pisania pracy mgr i jest mi to bardzo potrzebne za pomoc z góry dziekuję kontakt ze mną jest możliwy pod nr gg 9128283 lub gin1979@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ziomek wrozek tu nie ma ... podaj specyfikacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Poczekaj popatrzę w swoją szklaną kulę .... widzę, widzę, widzę .. problemy z płytą. Bez dokładniejszego opisu problemu i kompa tyle mogę zgadnąć ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 moze poprostu zasilacz jest za słaby! wiekszosc tak robi zadaje pytanie a nie podaje zadnych informacji wiec z kąd ma ktoś wiedziec od czego ci word mdleje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...