kadet1212 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 No właśnie... Nurtuje mnie pytanie w jakim języku programowane są telefony komórkowe?? Ktoś wie? Z góry thx za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 java, .net mobile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 i c++ z sdk mophun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 czy oby na pewno? heheh a nie przypadkiem assembler panowie ... ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zależy o której części softu mówisz ;] Przeważnie jest to c i pochodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.M Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ale chyba większość gier i jakiś programików jest w Javie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ale chyba większość gier i jakiś programików jest w Javie 1378121[/snapback] Niestety. Naszczęście wchodzi pomału Symbian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 a wlasnie czy istnieje symbian do k700i i czy jest jakas szansa wgrania go lub cos pochodnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 czy oby na pewno? heheh a nie przypadkiem assembler panowie ... ! nie wydaje mi sie zeby tak sie katowali, zaloze sie ze os'y pisza w c/c++. Spojrz na symbiana, pisanie takiego molocha w asm to samobojstwo... a wlasnie czy istnieje symbian do k700i i czy jest jakas szansa wgrania go lub cos pochodnego 1378780[/snapback] nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 nie wydaje mi sie zeby tak sie katowali, zaloze sie ze os'y pisza w c/c++. Spojrz na symbiana, pisanie takiego molocha w asm to samobojstwo... 1383664[/snapback] Prosze, OS napisany w ASM: http://www.menuetos.org/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Ale chyba większość gier i jakiś programików jest w Javie 1378121[/snapback] No i mophun np. w Sony Ericssonach. Ale ma on dwie wady(a raczej jedną): -Certyfikaty :/ A ta druga to raczej wina programistow - robia gry w mophunie a programow nie... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 No i mophun np. w Sony Ericssonach. Ale ma on dwie wady(a raczej jedną): -Certyfikaty :/ A ta druga to raczej wina programistow - robia gry w mophunie a programow nie... :/ 1385220[/snapback] primo - certyfikaty to nie wada, a zaleta. pokaz mi gniota napisanego pod mophuna - nie ma takich. secundo - mophun jest TYLKO do gier, zaden uzytek nie zostanie certyfikowany. chcesz pisac uzytki, pisz pod symbiana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 primo - certyfikaty to nie wada, a zaleta. pokaz mi gniota napisanego pod mophuna - nie ma takich. secundo - mophun jest TYLKO do gier, zaden uzytek nie zostanie certyfikowany. chcesz pisac uzytki, pisz pod symbiana. 1387157[/snapback] Ad. primo: no racja ;) Ale dla mnie to mała wada bo sobie low-endowych pierdółek na telefon nie moge robić ;) Ad. secundo: I właśnie nad tym ubolewam. A co do Symbiana to jak to mawiam: "Posymbianowane" na SET310 ;) Ale może jak będę zmieniał to wezmę coś co ma chociazby Javę ;) Ew. może Symbiana ale to raczej droższe fony :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...