dymu25 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Witam ... Zastanawia mnie taka kwestia : czy mozna uzywac acces pointa jako karty wifi ???? chodzi o to, ze mija sie u mnie z celem ciągniecie na dach 35 m h-155, a na h-1000 ani wzmacniacz nie mam :( Czy mozna zrobic tak, ze polacze karte sieciowa (LAN) z AP, ktory bedzie znajdowal sie na dachu ??? Połączenie byloby przy pomocy skretki .... Chodzi mnie o to, aby ten accas point pelnil tylko i wylacznie takie funkcje, jak karta wi-fi ... Czy to zda egzamin ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Mozna bez problemu, ja tak mam. AP jako wifi i LANem do kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwko Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Tylko AP musi mieć opcje Client. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Albo tryb "Bridge" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...