Skocz do zawartości
przemekmusielak

Co O Tym Myslicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc.Chce kupic kilka czesci do nowego kompa i chcialbym abyscie mi podpowiedzieli czy te czesci sa dobre.Kupuje plyte procka karte pamiec i obudowe bo nagrywarke i dysk juz mam.

Athlon 64 2800+ BOX

Gigabyte GeForce 6600GT 128MB 128bit AGP

Kingston DDR 512Mb/400Mhz

Gigabyte GA-K8NS S754, NVidia Crash K8S

Obudowa TRACER TRO-868 GRANDEE - 350W czarna wiem ze ten zasilcz jest slaby wiec jak ktos zna lepszy to niech poda nazwe i cene.Kompa moge zlozyc za 1700 zl wiec z czesciami mozecie kombinowac :)

Jesli jakas czesc nie pasuje do pozostalych to podajcie mi inna.Prosilbym was tez abyscie ocenili karte graficzna.Chyba jest dobra nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Grafike bardzo dobrą wybrałeś ale nie wiem czy ona nie kosztuje z 800-1000, zasilacz to weź chieftech 420W, pamiątki dobre, procka to weź może w wersji OEM, co do płytki to nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odluz jeszcze z 300zl to zafundujesz sobie cos na s939 = bardziej przyszlosciowy socket i grafe na pci-e bedziesz juz mial....

AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX

ASUS płyta gł. A8N-SLI, nForece4SLI, DualDDR400, SATA, RAID, FW, SLI, GBLAN, ATX

Kingston 512MB 400MHz DDR Non-ECC CL3 (3-3-3) DIMM

Obudowa komputerowa STEP 207 Midi Tower ATX 350W, 2x USB, 2x Audio

Leadtek Winfast Geforce 6600 128MB DDR, PCI-E, HDTV

= ok 2050zl...

ewentualnie mozna by jeszcze z czyms pokombinowac... zeby bylo taniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi