Skocz do zawartości
Gość

" promocja" w idei

Rekomendowane odpowiedzi

6310i wypasny telefon dzisaj sie nim bawilem...

6210 tez fajny (tata go ma)

a jeżeli chodzi o T65 to mi sie on podoba :) kolor niejsct taki jaskrawy jak na zdjeciu!! fajny w nim jest edytor graficzny jezeli ktos lubi sie bawic w takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly (ja dostwalem qurwi*y) bo nie moglem nic ladnego narysowac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jeżeli chodzi o T65 to mi sie on podoba :) kolor niejsct taki jaskrawy jak na zdjeciu!! fajny w nim jest edytor graficzny jezeli ktos lubi sie bawic w takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly (ja dostwalem qurwi*y) bo nie moglem nic ladnego narysowac :P

Hmm - maasz racje - w tym edytorze cokolwiek spłodzić to niemożliwość... ...ale jak odpalisz program na kompie, to możesz sobie konwertować dowolne grafiki :) - potem tylko obrobić, i po kablu do kompa...

Niezły jest też edytor melodii = zamiast bulić to zciągasz z netu melodyjke która wygląda jakoś tak: "#b.bcD.#d" (ciekawe jak to brzmi), wklepujesz w telefon, i działa... (albo i nie).

W Judei po zabuleniu 10 zl na miecha (interoptima) masz WAP po GPRS-ie za free, i wtedy warto wejść na wap.ericsson.com - sporo darmowego stufu do telefonu (obrazki, melodyjki....)

Ocz, wszystkie grafiki i dzwięki możesz pchnąć komuś SMS-em lub mailem z wbudowanego klienta (działa rewelacyjnie! i oszczędnie - nie sciąga od razu całych maili, tylko nagłówki a potem po kawałku w miare potrzeby - w wypadku GPRS działa to wszystko po pierunie szybko)

Po przyzwyczajeniu się (długim) do klawiatury staje się całkiem wygodna! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy możecie polecić dobry telefon dostępny w idei i w miarę tanii.  

czy są jakieś haczyki w umowie?

Wybrałem kilka modeli i teraz szczerze powiedzcie, co o nich myślicie. A mianowicie:

>> Ericsson T65 GPRS

>> Motorola V51 WAP

>> Sony J70 WAP

>> Samsung N500 WAP

Za tydzień mam zamiar jakiś telefon kupić,

Dzięki za wszystko,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poniewaz telefon jest do dzwonienia a nie szpanowania to wez taki ktory tobie najbardziej odpowiada :wink:

Z proponowanych modeli jedynym slusznym wyborem jest eryk

tak ja bym wybral of korz ale mysle ze wiekszosc osob podzieli moje zdanie !

A od samsunga trzymaj sie zdala :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy możecie polecić dobry telefon dostępny w idei i w miarę tanii. 

czy są jakieś haczyki w umowie?

Wybrałem kilka modeli i teraz szczerze powiedzcie, co o nich myślicie. A mianowicie:

>> Ericsson T65 GPRS

>> Motorola V51 WAP

>> Sony J70 WAP

>> Samsung N500 WAP

Za tydzień mam zamiar jakiś telefon kupić,

Dzięki za wszystko,

A użytkownicy Sony J70 mogą coś powiedzieć więcej o tym telefonie. Albo podać kilka szczegółowych fotek tego phona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam Panasonica GD96 z GPRS

Wiem, wiem - zaraz posypią sie opinie że to szajs itp. Ja też obchodziłem go z daleka (kierując się radami znajomych i "specjalistów")jedank w salonie IDEI miła (i zgrabna :lol: ) pani mi go wyciągnęła i pokazała... wziąłem do ręki i ... się zakochałem... :wink: :lol: rewelacyjny telefon. Leciutki, super duży wyświetlacz (SMS mieści się w całości na ekranie) WAP przez GPRS śmiga super, melodyjki fajne i parę ciekawych funkcji...

Cena w promocji to ok. 50 zł i umowa na 2 lata

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam Panasonica GD96 z GPRS

Wiem, wiem - zaraz posypią sie opinie że to szajs itp.  Ja też obchodziłem go z daleka (kierując się radami znajomych i "specjalistów")jedank w salonie IDEI miła (i zgrabna :lol: ) pani mi go wyciągnęła i pokazała... wziąłem do ręki i ... się zakochałem...  :wink:  :lol: rewelacyjny telefon. Leciutki, super duży wyświetlacz (SMS mieści się w całości na ekranie) WAP przez GPRS śmiga super, melodyjki fajne i parę ciekawych funkcji...

Cena w promocji to ok. 50 zł i umowa na 2 lata

ale jest duuży i jeszcze ta antenka, a Sony (113/44/21/)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysle ze najlepszym wyborem sposrod tych czterech komorek bedzie ericsson t65, bateria zajebiscie trzyma, ma gprs i wiele przydatnych funkcji, samsung N500 jest lipa ( przeczytaj test na www.telefonia.wp.pl to zrozumiesz czemu lipa :) ) , motorola ma slabe funkcje i slaba baterie, a sonyj70... ja bym go nie bral ze wzgledu na kompatybilnosc z innymi telefonami i serwisami internetowymi, tzn loga,dzwonki itp

Ostatnio wlasnie sobie wybieralem telefon i wkoncu sie zdecydowalem na Siemensa M50 w plusie ale moja jesli bym teraz wybieral to bym wzial albo erykat65 albo nokie 3510...albo ja juz sam niewiem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi