Neo's Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Ja ją mam.I jestem bardzo zadowlony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zalety: 1.Bluetooth 2.bateria 3.wyglad 4.gprs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 6310i wypasny telefon dzisaj sie nim bawilem... 6210 tez fajny (tata go ma) a jeżeli chodzi o T65 to mi sie on podoba :) kolor niejsct taki jaskrawy jak na zdjeciu!! fajny w nim jest edytor graficzny jezeli ktos lubi sie bawic w takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly (ja dostwalem qurwi*y) bo nie moglem nic ladnego narysowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 a jeżeli chodzi o T65 to mi sie on podoba :) kolor niejsct taki jaskrawy jak na zdjeciu!! fajny w nim jest edytor graficzny jezeli ktos lubi sie bawic w takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly (ja dostwalem qurwi*y) bo nie moglem nic ladnego narysowac :P Hmm - maasz racje - w tym edytorze cokolwiek spłodzić to niemożliwość... ...ale jak odpalisz program na kompie, to możesz sobie konwertować dowolne grafiki :) - potem tylko obrobić, i po kablu do kompa... Niezły jest też edytor melodii = zamiast bulić to zciągasz z netu melodyjke która wygląda jakoś tak: "#b.bcD.#d" (ciekawe jak to brzmi), wklepujesz w telefon, i działa... (albo i nie). W Judei po zabuleniu 10 zl na miecha (interoptima) masz WAP po GPRS-ie za free, i wtedy warto wejść na wap.ericsson.com - sporo darmowego stufu do telefonu (obrazki, melodyjki....) Ocz, wszystkie grafiki i dzwięki możesz pchnąć komuś SMS-em lub mailem z wbudowanego klienta (działa rewelacyjnie! i oszczędnie - nie sciąga od razu całych maili, tylko nagłówki a potem po kawałku w miare potrzeby - w wypadku GPRS działa to wszystko po pierunie szybko) Po przyzwyczajeniu się (długim) do klawiatury staje się całkiem wygodna! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 czy możecie polecić dobry telefon dostępny w idei i w miarę tanii. czy są jakieś haczyki w umowie? Wybrałem kilka modeli i teraz szczerze powiedzcie, co o nich myślicie. A mianowicie: >> Ericsson T65 GPRS >> Motorola V51 WAP >> Sony J70 WAP >> Samsung N500 WAP Za tydzień mam zamiar jakiś telefon kupić, Dzięki za wszystko, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 poniewaz telefon jest do dzwonienia a nie szpanowania to wez taki ktory tobie najbardziej odpowiada :wink: Z proponowanych modeli jedynym slusznym wyborem jest eryk tak ja bym wybral of korz ale mysle ze wiekszosc osob podzieli moje zdanie ! A od samsunga trzymaj sie zdala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 POPIERAM (chyba 1 raz w życiu) usera Libero!!! Eryki są ch.... mocne i są piekielnie wytrzymałe ( to nie ten S'C 35 co deszczyk zmoczył i już nie działa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 czy możecie polecić dobry telefon dostępny w idei i w miarę tanii. czy są jakieś haczyki w umowie? Wybrałem kilka modeli i teraz szczerze powiedzcie, co o nich myślicie. A mianowicie: >> Ericsson T65 GPRS >> Motorola V51 WAP >> Sony J70 WAP >> Samsung N500 WAP Za tydzień mam zamiar jakiś telefon kupić, Dzięki za wszystko, A użytkownicy Sony J70 mogą coś powiedzieć więcej o tym telefonie. Albo podać kilka szczegółowych fotek tego phona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 A ja polecam Panasonica GD96 z GPRS Wiem, wiem - zaraz posypią sie opinie że to szajs itp. Ja też obchodziłem go z daleka (kierując się radami znajomych i "specjalistów")jedank w salonie IDEI miła (i zgrabna :lol: ) pani mi go wyciągnęła i pokazała... wziąłem do ręki i ... się zakochałem... :wink: :lol: rewelacyjny telefon. Leciutki, super duży wyświetlacz (SMS mieści się w całości na ekranie) WAP przez GPRS śmiga super, melodyjki fajne i parę ciekawych funkcji... Cena w promocji to ok. 50 zł i umowa na 2 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 A ja polecam Panasonica GD96 z GPRS Wiem, wiem - zaraz posypią sie opinie że to szajs itp. Ja też obchodziłem go z daleka (kierując się radami znajomych i "specjalistów")jedank w salonie IDEI miła (i zgrabna :lol: ) pani mi go wyciągnęła i pokazała... wziąłem do ręki i ... się zakochałem... :wink: :lol: rewelacyjny telefon. Leciutki, super duży wyświetlacz (SMS mieści się w całości na ekranie) WAP przez GPRS śmiga super, melodyjki fajne i parę ciekawych funkcji... Cena w promocji to ok. 50 zł i umowa na 2 lata ale jest duuży i jeszcze ta antenka, a Sony (113/44/21/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 mysle ze najlepszym wyborem sposrod tych czterech komorek bedzie ericsson t65, bateria zajebiscie trzyma, ma gprs i wiele przydatnych funkcji, samsung N500 jest lipa ( przeczytaj test na www.telefonia.wp.pl to zrozumiesz czemu lipa :) ) , motorola ma slabe funkcje i slaba baterie, a sonyj70... ja bym go nie bral ze wzgledu na kompatybilnosc z innymi telefonami i serwisami internetowymi, tzn loga,dzwonki itp Ostatnio wlasnie sobie wybieralem telefon i wkoncu sie zdecydowalem na Siemensa M50 w plusie ale moja jesli bym teraz wybieral to bym wzial albo erykat65 albo nokie 3510...albo ja juz sam niewiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...