Szajba. Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Dobra. Mam problemik. Otóz juz moja skarbonka robi sie gruba i stać mnie bęzdie lada dzień na amd64 3000+ s 939 + płyta główna. Ale czy będzie pracować na tym zasilaczu który mam :(. Jak sie nie myle jest to jakoś Feel model: ESP-300ATXSP4. Czy będzie pracować ??. Obecnie mam celerona 2.0, g4 ti 4400@4600+256 ramu. Bardzo dziękuje za pomoc ! PoZdro. Update: Jak nie pasuje to dajcie linka z tanim i odpowiednim zasilaczem. Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez Szajba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 no raczej moze miec problem to nie jest markowy psu ... jak zawsze zacznij od psu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Radze kupic lepsza zasilke np. Chieftek'a 420W < powinen by starczyc lub jakiegos Tagana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 kurde, co za ludzie leniwi są na tym forum!!!!!! :[ :[ :x :x :x Masz w dziale Inne kompnenty podforum "Obudowy i Zasilacze" i masz topic o zasilaczach i jezeli nie wiesz jaki kupic to masz sie tam zapytac a nie zakładac topic w nieodpowiednim dziale i jeszcze na szukanie wystarczyło by 5s :[ P.S "se" to mówią wieśniaki na wsi :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Kup zasilator, mialem Feel'a 300W i on nie mogl uciagnac zwyklej platformy na socket A z wcale nie takimi wymaganiami... Wiec przy A64 wymiana raczej konieczna w Twoim wypadku. Poza tym to szukaj se :-P A tak na powaznie to sprecyzuj co dla Ciebie oznacza "tani zasilacz". Pojecie raczej wzgledne dla niektorych... Podaj kwote. albo poprostu zajrzyj do przyklejonego topicu o PSU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba. Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) grzesiu napisał(a): kurde, co za ludzie leniwi są na tym forum!!!!!! :[ :[ :x :x :x Masz w dziale Inne kompnenty podforum "Obudowy i Zasilacze" i masz topic o zasilaczach i jezeli nie wiesz jaki kupic to masz sie tam zapytac a nie zakładac topic w nieodpowiednim dziale i jeszcze na szukanie wystarczyło by 5s :[ P.S "se" to mówią wieśniaki na wsi :x 1372612[/snapback] Kto cie w ogóle pytał o to jacy są ludzie na tym forum co ??? I jak masz tak odpisywać to lepiej nie odpisuj i czy ty uwazasz ze mówie "se" tak na codzień ?? Śmieszny jesteś ... Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez Szajba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba. Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Tani. No poniżej 200zł jezeli to mozliwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) a zmien ta sygnature czlowieku troche szacunku to byl naprawde Wielki Czlowiek nie kojarz Go z przasadami czy jakimis wrozbami On glosil prawdy uniwersalne anie jakies brednie !! ludzie Ci pomgaja a Ty to obracasz w jakies wyzywanie czlowiek podal Ci gdzie szukac co gdzie i jak jak cos to szukaj jakiegos fortrona od Haszyda czlowiek godny zaufania ... Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba. Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Powiedział mi gdzie szukać. A moje pytanie brzmiało czy ruszy na tym zasilaczu co mam. Juz wiem ze nie i wiem juz jaki kupić mozecie zamnkąć temat. Wiec nie broń go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 no i co z tego ze moze ruszyc nikt Ci dokladnie nie powie ze nie ruszy tylko pytanie jest czy na dalsza mete uciagnie ;] ... wiem bo na roznych psu spradzalem swoj config i wiem ze ze psu tej samej firmu sprawuja sie roznie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kataryniarz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 @Szajba Mam dokladnie tego samego FEEL-a - wcale takie zle nie sa. Obecnie ciagnie: A64 2800+ Asus K8V/SE Deluxe 2x TWINMOS 256/400 2x SAMSUNG 80GB 8MB Tuner TV SBLive DVDRW LG RADEK 9550 mocno krecony :D Bez problemow zasilka wyrabia sie - zanim kupisz cos drogiego, sprawdz jak bedzie dzialal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 poniezj 200zl to proponuje chiefteca 410W... spokojnie starczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 feel = modecom, tylko te uboższe wersje, pociagnąć pociągnie ale do oc za słaby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...