CrazyTomHero Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Sorx ze tu ale ....... (najwiecej osob tu zaglada) czy widzial ktos w Polsce obudowe z 5 slotami 5.25 cala ???? jezeli tak to gdzie ??? P.s. Wiem ze od 6 slotow ma Bit Tower :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Sorx ze tu ale ....... (najwiecej osob tu zaglada) czy widzial ktos w Polsce obudowe z 5 slotami 5.25 cala ???? jezeli tak to gdzie ??? P.s. Wiem ze od 6 slotow ma Bit Tower :!: Niektóre BigTowery tyle mają. A nie może być 6 slotów, albo 4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Trza by się rozejrzeć po sklepach. Mój miditower np. ma 4 sloty. 5/6 to jush mogą mieć BigTowery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 http://www.emiter.com.pl/ z codegenow to 7001,7002,7013 a tak apropo to znalazl ktos w polsce obudowe z 6 miejscami 5,25 i flopem na gorze ? , bo swego czasu czukalem takiej przez 2tygodnie i nie znalazlem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 http://www.emiter.com.pl/ z codegenow to 7001,7002,7013 a tak apropo to znalazl ktos w polsce obudowe z 6 miejscami 5,25 i flopem na gorze ? , bo swego czasu czukalem takiej przez 2tygodnie i nie znalazlem :) zapomnialem dodac ze musi byc wyskola na 450 - 480 mm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ja mam Codegena z flopem na gorze, 5 miejscami (BigTower) moge sprzedac :) lub zamienic na innego BigTowera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 http://www.emiter.com.pl/ z codegenow to 7001,7002,7013 a tak apropo to znalazl ktos w polsce obudowe z 6 miejscami 5,25 i flopem na gorze ? , bo swego czasu czukalem takiej przez 2tygodnie i nie znalazlem :) zapomnialem dodac ze musi byc wyskola na 450 - 480 mm :D 450-480 i 5 napedow? :), bedzie ciezko chyba ze jakas serwerowka..., a nie lepiej kupic sobie smoka, wladowac centralnie na biurko i jescze go potem zmodowac? 8) http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=341...a8b735ccafc3eb9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 chodzi o to ze nie mam za duzo kasy, a mam kieszen, nagryware, cd - rom i 2 wiatraki 70 i 80 z przodu (zajmuja 2 sloty) - wiec mam kolpot :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ja mam Codegena z flopem na gorze, 6 miejscami (BigTower) moge sprzedac :) lub zamienic na innego BigTowera.jestes pewien ze ma 6 miejsc :)) wiesz bo ja dosyc dlugo szukalem, dlatego pytam , i fdd i power na gorze ? , to mozemy sie dogadac mam codegena ale z 5 miejscami , pomalowanego na czarno , z dwoma szybami z plexi wstawionymi w bok ,jak cie interesuje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Sorki może to nie do tematu ale gdzie mogę nabyć taki sprzęcik do moda (konkretnie potrzebuje wyciąć dziure na wiatrak) Nie chodzi mi o full wypas ze statywami itp tylko zwyczajne badziewie to mi wyciacha dziure, jakaś toja czy cóś tak do 60 zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Sorki może to nie do tematu ale gdzie mogę nabyć taki sprzęcik do moda (konkretnie potrzebuje wyciąć dziure na wiatrak) Nie chodzi mi o full wypas ze statywami itp tylko zwyczajne badziewie to mi wyciacha dziure, jakaś toja czy cóś tak do 60 zeta. nmikt za ciebie dziury nie wyciacha ... a co do akcsori to masz na www.4max.com.pl szyby itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a ja mam taką obudowę kosztowała mnie 150 zł z zasilaczem 400w wys. 45cm ładna tzn.mi sie podoba bez udziwnień matowo srebrna z przodu long ale jakiej firmy? nawet nie wiem jak sprawdzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Sorki może to nie do tematu ale gdzie mogę nabyć taki sprzęcik do moda (konkretnie potrzebuje wyciąć dziure na wiatrak) Nie chodzi mi o full wypas ze statywami itp tylko zwyczajne badziewie to mi wyciacha dziure, jakaś toja czy cóś tak do 60 zeta. lecisz zwykla wiertarka otwory po obwodzie, albo nozykiem do glazury na wiertarce, albo katowka, albo otwornica do metalu nakladana na wiertare, albo wyzynarka, osobiscie polecam otwornice do metalu przy mniejszych otworach, przy wiekszych - wyzynarke, wszystkie narzedzia mozna tanio kupic (niektore oczywscie firmy krzak) w maretach budowlanych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 sorry mój bład 5 napedów ale w tym dyskietki hhihihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Sorki sie pomylilem tylko 5 a na górze stacja dyskietek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...