chevalier25 Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Witam, Od okolo dwoch tygodni mam nowy zestaw komputerowy z monitorem fujitsu siemens Scaleoview 17 cali. Problem jest taki, ze praktycznie co 10 minut wylacza mi sie monitor w trakcie grania w gry, przegladania stron www lub pracy np. w wordzie. Wyskakuje okienkow z komunikatem: signal out inpout. Tak sie dzieje rowniez, kiedy wlaczam kompa....najpierw wyskakuje takie okienko a dopiero pozniej wlacza sie system. Poradzcie mi co z robic z tym fantem, bo problem jest ostro denerwujacy :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Nigdy nie spotkałem się z takim problemem. Sprawdź gniazdo karty graficznej, może jakiś drucik się wygioł , jeżeli nie to trzeba monitor podpiąć pod inny komputer, to samo dotyczy grafiki. Dobrze że graty są nowe i na gwarancji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chevalier25 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ustawilem wieksza czestotliwosc odswiezania - 85 Hz i problem pojawia sie z wiekszym opoznieniem. Moge pograc sobie stosunkowo dluzej, niz wczesniej. Jednak dalej jest ten sam problem. Gierki sie zawieszaja lub pojawia sie komunikat: No signal inpout lub out of range nie zaleznie czy gram, siedze na necie czy pisze w wordzie. Jednakze najszybciej zawiesza sie w trakcie grania np. w Soldier of fortune 2 wogole nie idzie grac, bo zawiecha jest zaraz przy intro gry :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 ja mam w pracy kilka fijitsu siemens i musze powiedzieć, że to kicha jakich mało. chyba wszystkie były już w naprawie gubia kolory, świecą na jakis kolor (ostanio mamy seledynowy) ściemniają się gdy jest dużo białego normalnie :mur: a tak o'propos tematu masz instrukcję do niego? :rtfm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chevalier25 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jasne, ze mam. Jednakze ta instrukcja nic nie pomogla jak narazie problem jest nie do rozwiazania :sad: Moze zwiekszyc jeszcze bardziej czestotliwosc odswiezania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...