skarbulenka Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 mam problem po wlaczeniu komputera wyskakuje mi ramka z napisem zmiana hasla logowania a potem pisze ze haslo logownia wygansie za 10 dni i czy chce je zmienic.jak klikam ze chce je zmienic to mam problem bo nie pamietam tego sterego hasla i nie wiem co mam robic i co stanie sie po tych 10 dniach.wczesnije mi nic takiego nie wyskakiwalo komputer wlanczal sie bez logowania tylko od 4 dni tak sie dzieje,czy jest mozliwosc odyzkania jakos tego hasla????prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jeżeli Windows pozwala Ci się zalogować po pominięciu zmiany hasła, to raczej hasło te jest puste. Spróbuj wykonać zmianę hasła pozostawiając pole starego hasła niewypełnione. Musiałaś (musiałeś?) coś poustawiać w politykach bezpieczeństwa systemu przy jakiejś okazji i włączyć wymuszanie zmiany. Sprawdź to: Panel sterowania->Narzędzia administracyjne->Zasady zabezpieczeń lokalnych->Ustawienia zabezpieczeń->Zasady konta->Zasady haseł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...