aztec Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Na bit-techu kończy się bardzo ciekawy mod (a raczej przeróbka poprzedniego moda tego autora). Jest on interesujący przede wszystkim przez fakt, iż autor miał dostęp do niezwykłego parku maszynowego. Na mnie ogromne wrażenie robi znajomość obsługi CNC i innego stuffu. Mimo, iż mam doświadczenie w obróbce metali (po drodze w moim wykształceniu pojawiło się Technikum Mechaniczne i praktyki w HCP, FŁT) nie podjąłbym się podobnego wyczynu. Czapki z głów Panowie. Produkt wyjściowy do drugiej rewizji, również powala: Park maszynowy: A tutaj cały workolog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) 6 miesięcy i zrobiłby samochód z takim zapleczem Buda, a raczej ława bardzo ładna Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Z_ Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Wygląda to jak jakiś sztumski stoliczek, szkoda takiego sprzetu :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jeżeli chodzi o to czy się podoba, to odpowiedź brzmi NIE. Ale chyba nie chodzi tutaj o "To czy się podoba", ale o samo wykonanie, które powala z nóg, ale w końcu z takim sprzętem to i można pojazd kosmiczny zrobić. Przerost FORMY nad TREŚCIĄ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ten człowiek to naprawde się namęczył. Takie coś zrobić. RESPECT!!! Ale jeśli się ma dostęp do takich narzędzi to aż grzech nie zrobić sobie takiego cuda jak on. Tylko żebym umiał robić na tych maszynach CNC to bym sobie sam takie coś zrobił. Bo akurat mam dostęp do takiech cudeniek. Oj szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) heh niezle, troche czasu mu to zajelo, ale warto przy takim tempie pracy pewnie na dniach bedzie koniec ;) PS: swoja droga [btw] w polsce etz robi sie rozne rzeczy na takich maszynkach jak sie ma wolny czas w pracy :) znajomy mojemu tacie 'wyzezbil' ladne hantle i grill z alu :) Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez ziupo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 nie no full respect !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Jak to kiedys powiedzieli konstruktorzy chryslera bodajze zapytani czymu zrobili motor o mocy 800KM odpowiedzieli "Zrobilismy, bo potrafimy" Ale nikt nie odwazyl sie go przetestowac. Teoretycznie rozwijal predkosc okolo 600km/h ;] Podobnie jest tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Łaaadna buda ;] kolo się namęczył. Jak to kiedys powiedzieli konstruktorzy chryslera bodajze zapytani czymu zrobili motor o mocy 800KM odpowiedzieli "Zrobilismy, bo potrafimy" Ale nikt nie odwazyl sie go przetestowac. Teoretycznie rozwijal predkosc okolo 600km/h ;] Podobnie jest tutaj. 1375344[/snapback] to? too? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 czy tak wygląda MOTOR? :lol: chyba ze u was... domniemuję iz Buzzy miał na mysli motocykl z silnikiem Chryslera Vipera.. skąd inąd znanego bolidu przeznaczonego na publiczne drogi :lol: o chyba to jest to... http://www.theweekenddrive.com/images/tomahawk.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 W każdym razie robota, jak się patrzy. Ale po takim sprzęcie oczekiwałem czegoś więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 ładne to to jest, tylko ze jak skończy to montować to będzie musial sobie wózkiem widłowym to do pokoju wstawiać... ile to bedzie wazylo ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 W każdym razie robota, jak się patrzy. Ale po takim sprzęcie oczekiwałem czegoś więcej. 1376711[/snapback] ja tez, mod taki sobie szkoda ze koles tyle sie napracowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość white_nigga Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 czy tak wygląda MOTOR? :lol: chyba ze u was... domniemuję iz Buzzy miał na mysli motocykl z silnikiem Chryslera Vipera.. skąd inąd znanego bolidu przeznaczonego na publiczne drogi :lol: o chyba to jest to... 1376672[/snapback] qfa nie doczytałem :P grunt że toto z mojego linka też jest fajne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...