Skocz do zawartości
aztec

Dark Blade By G69t

Rekomendowane odpowiedzi

Na bit-techu kończy się bardzo ciekawy mod (a raczej przeróbka poprzedniego moda tego autora). Jest on interesujący przede wszystkim przez fakt, iż autor miał dostęp do niezwykłego parku maszynowego. Na mnie ogromne wrażenie robi znajomość obsługi CNC i innego stuffu. Mimo, iż mam doświadczenie w obróbce metali (po drodze w moim wykształceniu pojawiło się Technikum Mechaniczne i praktyki w HCP, FŁT) nie podjąłbym się podobnego wyczynu. Czapki z głów Panowie.

Produkt wyjściowy do drugiej rewizji, również powala:

Dołączona grafika

Park maszynowy:

Dołączona grafika

A tutaj cały workolog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o to czy się podoba, to odpowiedź brzmi NIE. Ale chyba nie chodzi tutaj o "To czy się podoba", ale o samo wykonanie, które powala z nóg, ale w końcu z takim sprzętem to i można pojazd kosmiczny zrobić. Przerost FORMY nad TREŚCIĄ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten człowiek to naprawde się namęczył. Takie coś zrobić. RESPECT!!! Ale jeśli się ma dostęp do takich narzędzi to aż grzech nie zrobić sobie takiego cuda jak on. Tylko żebym umiał robić na tych maszynach CNC to bym sobie sam takie coś zrobił. Bo akurat mam dostęp do takiech cudeniek. Oj szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh niezle, troche czasu mu to zajelo, ale warto

przy takim tempie pracy pewnie na dniach bedzie koniec ;)

PS: swoja droga [btw] w polsce etz robi sie rozne rzeczy na takich maszynkach jak sie ma wolny czas w pracy :) znajomy mojemu tacie 'wyzezbil' ladne hantle i grill z alu :)

Edytowane przez ziupo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to kiedys powiedzieli konstruktorzy chryslera bodajze zapytani czymu zrobili motor o mocy 800KM odpowiedzieli

"Zrobilismy, bo potrafimy"

Ale nikt nie odwazyl sie go przetestowac. Teoretycznie rozwijal predkosc okolo 600km/h ;]

Podobnie jest tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość white_nigga

Łaaadna buda ;] kolo się namęczył.

Jak to kiedys powiedzieli konstruktorzy chryslera bodajze zapytani czymu zrobili motor o mocy 800KM odpowiedzieli

"Zrobilismy, bo potrafimy"

Ale nikt nie odwazyl sie go przetestowac. Teoretycznie rozwijal predkosc okolo 600km/h ;]

Podobnie jest tutaj.

1375344[/snapback]

to?

too?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy tak wygląda MOTOR? :lol: chyba ze u was... domniemuję iz Buzzy miał na mysli motocykl z silnikiem Chryslera Vipera.. skąd inąd znanego bolidu przeznaczonego na publiczne drogi :lol:

o chyba to jest to... http://www.theweekenddrive.com/images/tomahawk.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość white_nigga

czy tak wygląda MOTOR? :lol: chyba ze u was... domniemuję iz Buzzy miał na mysli motocykl z silnikiem Chryslera Vipera.. skąd inąd znanego bolidu przeznaczonego na publiczne drogi :lol:

o chyba to jest to... 1376672[/snapback]

qfa nie doczytałem :P grunt że toto z mojego linka też jest fajne ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi