Skocz do zawartości
Ryban

Obscure: Learn About Fear

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm ja to widze tak mozliwe ze masz zle ustawione kompasy..

sproboj zamieniec stopnie miejscami teraz nie mapietam jak to bylo ale chyba lewy na 330 a prawy na 20. ni zaskoczylo powiedzmy od razu :D

PS. mam problema przy okazji to do tych co przeszli giere

brakuje mi 3 dowodów i nie wiem co i jak ze statuetkami ?? laze krece sie i nie wiem co dalej :/ <rozpacz>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć wszystkim mam pewien problem :angry: zaczełem grać w Obscure ta gra bardzo mi sie spodobała tyko czassem kamera jest lipna ale nie o to chodz :cry: niewiem co zrobić jestem w 2 misi w szkole nagle jest filmik a o tym że wożny zamyka szkołe.bobra podnosze płyte i wchodze do schowka biore jakomś taśme otwieram dzwi chodze po całym budynku i jestem w łazience.facio podsadza babke to kraty i ona mówi że niema nażędzia więc ide na 1 piętro do pokoju profesorka jak na filmie i czytam note a jej treść to że jakiś śubokrent sie zgubił potczas remontu , więc wciskam spacje i wyskakuje mi że jeszcze coś trzeba zroibi

ć więc chodze po całym budynku i znajduje taśme jakąś w pokoju (chyba nauczycielskim)wszystko przeszykalem i nic co zrobic ??

1 prosze o solucje tylko nie angielską

2 czy jest jakieś spolszczenie

3 jak wykonać tą misje ??

z gury dzięki

POZDRO DLA TYCH CO LUBIĄ TĄ GRE :D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja postaram ci sie pomoc, wiec sluchaj... po pierwsze musisz znalezc srubokret, nie pamietam dokladnie w ktorym pokoju sie znajduje ale w ktortyms pomieszczeniu, w ktorym jak wchodzisz to po lewej stronie stoi duzy regal i musisz go przesunac no i masz srubokret wiec lec z nim i z maniurka do kibelka zrobic swoje... hehe oczywiscie otkrecic kratke :D sluchaj ja mam do ciebie tez kilka pytan ale to juz prywatnie, daj mi znac na gg jak mozesz moj nr5894384, jakby mnie nie bylo to zostaw wiadomosc ze to ty od gry obscure, napewno sie odezwe jak tylko bede mogl, bardzo pilne, z gory dzieki, czekam, pozdrawiam, KL B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siemano ja tez mam problem kurka wodna, niby taka prosta gra a nie wiem co zrobic.. poszedlem do biblioteki tam musialem popchnac szafe i znalazlem sejf, rzucilem go "gdzies tam" no i na dole zabilem potwora. Wzialem klucze itpitd poszedlem do doktorka a on mi kradnie mape i nie mam zielonego pojecia jak wyjsc z biblioteki... chodze i chodze a tu nic :/ moze mi ktos pomoc? moge gg 1127279 pozdro

Witam moze ktos wie co trzeba zrobic w teatrze zabiłem tego kolesa obejrzałem tasme i nic dalej na mapie cały czas wisi ? krece sie i nic..

1658838[/snapback]

w teatrze musisz zrobic jeden motyw :)

jak pojechales winda do gory to tam byl potwor ktorego musiales zabic, wtedy to pojawi Ci sie drabinka i bedziesz mogl zejsc na dol. Schodzisz na dół i "wolasz winde aby zjechala" nastepnie miedzy kraty wstawiasz deske. Idziesz po drabinie na gore tam wolasz winde aby pojechala do gory, blokujesz ja aby nie spadla no i znowu schodzisz na dol... nastepnie podejdz do tych krat od windy i dalej zoabczysz co sie bedzie działo :)

dobra juz sam sobie pomoglem :) jednak znalazlem przejscie za regałem :D

Naucz sie edytować posty...

by mechl!k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Błagam pomóżcie!! Dostałem giere w prezencie od starszych ale jest ona po włosku (kupili ją na feriach przynajmniej tyle wiem ;] ) jesli ktos sie orientuje w tych sprawach i wie jakie pliki potrzebne sa zeby ja "zangielszczyć" byłbym BAAAAAAAAArdzo wdzieczny za pomoc i przeslanie mi tych plikow na e-mail ammunation@o2.pl. Wystarcza mi same pliki z tekstem bo bez dzwieku sobie poradze z góry Dziękuje!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi