piotralek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Siemqa !! Mam pytanie: Na procku (AMD) mam Glacial Tech Igloo 2420 Zobacz Na alumminiowym radiatorze zamieszczony tam jest wentylator 60x60mm. Nie jest on zbyt wydajny, dlatego chcę kupić przejściówkę Taką i wrzucić na nią np. Akase. Czy to będzie bardziej wydajne od poprzedniego rozwiązania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 ja ci sie uda przycyckac przejsciowke 60x60 do wentyla 70x70 to czemu nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 to zalezy od wentyla jaki zamierzasz kupić, bo jeśli będzie miał 80x80 i taką samą wydajność to nic na tym nie zyskasz, ale jeśli poszukasz naprawde wydajnego coolreka (o ile nie zależy ci na ciszy) to temp. w oczywisty sposób spadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Myślę o Akasie Silent Amber 8x8cm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Niewiem jaka wydajnosc ma ten Akas ale napewno bedzie ciszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...