kirkris Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Cześć, zmieniałem ostatnio budę na Chiefteca DX. W tej budzie jest spoiro miejsca nad zasilaczem. Mam zasiłkę Chiefteca 420 DF i pomyślałem, że mógłbym powietrze do zasiłki ciągnąć znad zasilacza zamiast znad procka. Przy procku mam wentyla 120 i on sobie radzi z wyciąganiem powietrza z okolic procka. Jednocześnie jak wyciągam powietrze znad zasiłki to wychodzi prawie zimne :) Pytanie jednak czy taki zasilacz może funkcjonować w pozycji odwrotnej (do góry kopytami) dłuższy czas i czy to nie skróci jego żywotności? pozdr Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez kirkris Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 nie skroci...mozesz tak zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 nie ma tam zadnych ruchomych czesci oprócz wentyla wiec nie bedzie to przeszkadzalo w pracy podzespołow :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jechałem tak z fortronem i taganem. Nic się nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirkris Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 dzięki, znaczy tak zrobię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 tak w ogole to w srodku szefa i tak jest wszystko do gory nogami wiec jak zamontujesz na odwrot to bedzie normalnie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 właśnie, w każdym tak jest i podgrzewane jest pcb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...