BULLITT Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jak w temacie. Nie wiem co jest grane i rece i nogi mi opadły :) Stery z cd sie instaluja ...ale dzwiku nie ma :( Pomozcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 sprawdz w biosei czy nie jest przypadkiem wylaczona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULLITT Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 sprawdz w biosei czy nie jest przypadkiem wylaczona 1373221[/snapback] mozesz powiedziec dokladnie gdzie to jest w biosie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_sqbi Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 mozesz powiedziec dokladnie gdzie to jest w biosie ? 1373241[/snapback] Zależy od wersji biosu (bo nie wiem dokładnie jaka jest w asus'ach) ale przeważnie w Integred Peripheliars Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULLITT Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Jest wlaczona i nadal nie hula :( ech co za shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voukodlak Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak w temacie. Nie wiem co jest grane i rece i nogi mi opadły :) Stery z cd sie instaluja ...ale dzwiku nie ma :( Pomozcie :) 1373209[/snapback] Hmmm.. instalujesz stery i włączona jest w biosie i nic nie słychać. Wiesz nie chcę cię dołować ale czy sprawdziłeś głośniki, oraz czy dobrze je podłączyłeś? Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Voukodlak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 ew sprawdz na plycie zworki od wyjscia na przednie porty: sluchwakowy i mikrofonowy - ich zle ustawienie wylacza wyjscia z tylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 i sprawdz mixer czy nie jest na starcie wyciszony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULLITT Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Mozliwe ze przednie wyjscie jest zle ustawione ( mialem probelm z tym przy podlaczaniu bo nie bylo okej opisane ) . Stery sa ..w biosie jest wlaczone ..glosniki sa okej podpiete wiec chyba to jedyna opcja. Dam znac potem czy dziala . Dzieki panowie za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 a jak odtwarzasz muzę to jest komunikat o braku karty czy tylko cisza(jak na equalizerze coś się dzieje to dźwięk jest ok tylko trzeba dobrze podłączyć sprzęt ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULLITT Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 a jak odtwarzasz muzę to jest komunikat o braku karty czy tylko cisza(jak na equalizerze coś się dzieje to dźwięk jest ok tylko trzeba dobrze podłączyć sprzęt ) 1373418[/snapback] Jak odtwarzam cokolwiek to wskaznik sie przesuwa i wszystko jest okej tylko "widze ciemnosc" tj nic nie slysze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULLITT Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Załamałem sie. W systemie wszystko oki. Winda widzi wszystko ...nie ma zadnych konfilktow , sterowniki sie instaluja oki. Wykrywa wlacozne glosniki ..testy przechodzi okej a dzwieku jak nie bylo tak nie ma :((( HELP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 sprawdz czy kabel pc <-> audio nie jest uszkodzony to chyba ostatnia mozliwosc, no jeszcze zle podpiety kabel do audio. aha sprawdz jeszcze czy nie masz jakiegos programu na plytce od mobo od muzy - w moim gigabycie jest to TO. znajduje sie tam troche funkcji. ja zanim sie zczailem ze mam "karaoke mode" to przez 2 dni denerwowalem sie dlaczego nie ma mowy w filmach i wokalu w muzyce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULLITT Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udalo sie "spacyfikowac" dzwiekowke. Problem lezal w tym ze przedni panel byl zle podpiety i przez to dzwiekowka nie dzialala ,ale po jego odpieciu nie wsadzilem zworek na plyte , ktore wczesniej tam byly .po zalozeniu jest okej . Dzieki wszystkim za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...