RustyNail Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie mogę zainstalować USB 2.0 na Solteku 75FRN2-L nFOrce 2 400 ultra, mam SP1 potem instaluje sterowniki i nic to samo :? , wie ktoś jak to się da zrobić ? Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez RustyNail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 No przeciez masz zainstalowane USB 2.0. Standardowy ROZSZERZONY kontroler to własnie to!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RustyNail Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 No przeciez masz zainstalowane USB 2.0. Standardowy ROZSZERZONY kontroler to własnie to!!! 1373638[/snapback] Ten standardowy rozszerzony kontroler tyczy się dodatkowego "śledzia z 4 portami USB" który zakupiłem ostatnio... Natomiast te standardowe wbudowane porty w mobo działają nadal tylko w wersji 1.1 .... jakieś rady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 po pierwsze jest przylepiony temat o tej płycie po drugie zainstaluj sobie nowe stery od nforce po 3 jaki masz bios ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RustyNail Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 po pierwsze jest przylepiony temat o tej płycie po drugie zainstaluj sobie nowe stery od 1373834[/snapback] najnowsze stery coś nie bardzo mi chcą działać, musiałem wrócić do poprzednich, jednakże nawet poprzednia wersja sterów oferuje wsparcie dla USB 2.0... a bios mam w wersji D1.7L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Podstawowe pytanie - nie zapomniałeś odblokować USB 2.0 w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...