ZIBI_PL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 hej Poca a jest juz demko ? szukalem na necie ale nigdzie nie znalazlem :P Moze jakis link do jakiegos milego ftp ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) hej Poca a jest juz demko ? szukalem na necie ale nigdzie nie znalazlem :P Moze jakis link do jakiegos milego ftp ? :P Bedzie dzis pozno w nocy, za jakies 17h od tego momentu, a my bedziemy mogli je sciagnac jutro ... na gamnespot jest chyba odliczanie do ukazania sie dema. Edytowane 21 Czerwca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 kurde a ja mam lacze 2mb od 23 do 7 rano :P Demko pewnie bedzie wazyc 500-900 mb =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Gra bedize rowno o 6 rano naszego czasu.Poca - skad Ci to przyszlo,ze przez steama? Przeciez przez steama sa tylko gry na sourcie a nie na konqrencyjnym D3 :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Czytalem ze Pray bedzie musial przejsc aktywacje przez Internet. Od razu skojarzylo mi sie ze Steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Czytalem ze Pray bedzie musial przejsc aktywacje przez Internet. Od razu skojarzylo mi sie ze Steam. Czyli tylko utrudnienie dla uczciwych graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 poca ma dziwne skojarzenia [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Juz tak mam ze co zle kojarzy mi sie ze Steam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 nie wiem czy bylo ;) jesli tak - sry prey demo preview Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Nie chce mi sie tego wszystkiego czytac.Napisz ktos w skrocie o co tam chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) No mam nadzieję, że Tym co twierdzili że silnik d3 jest beznadziejny to w końcu prey przemówi do rozsądku, niektórzy nie patrzą od strony technicznej tylko konkurencji i gustu, pisząc później że jest do [gluteus maximus] i słynne "ciemno" jak w (_)(_) u murzyna. Oby tylko była wysoka grywalność, nie można było się oderwać, nie nudziło się i rewelacyjny MP!!!!!!! Czego Wam i sobie życzę ;] Edytowane 21 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jak sie tylko pojawi demko to az kable się bedą palic tak to bede posysał :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Haha,przez takich jak my jutro bedzie niezle internet ludziom w sieci lagowal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Liczę jak ojejku na wysoką miodność tego tytułu, ale graficznie to wygląda on na screenach z linka podanego przez Sulaco po prostu kiepsko i niedopracowanie... :/ Już wkrótce przekonamy się jak jest faktycznie, demo preview nie napawa mnie jednak optymistycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) W demie bedzie tryb MP....szykujemy sie juz na jakies rozgrywki? :) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 A bedzie odpowiednik autoszmaty? Jak tak to z toba nie gram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Ciekaw jestem tego dema jak malo kto :) Ciekaw jestem czy zaimplementowali w nim jakas bardziej zaawansowana fizyke ?? moze cos takiego jak w tech demie CellFactor ;) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 A bedzie odpowiednik autoszmaty? Jak tak to z toba nie gram :DNo ja mam nadzieje ze bedzie. Jezeli nie ma automatycznej snajperki, to nie wroze tytulowi duzego sukcesu... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zastrzele Cie z luku [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 No ja mam nadzieje ze bedzie. Jezeli nie ma automatycznej snajperki, to nie wroze tytulowi duzego sukcesu... :wink:Jesli by byla taka bron to co to za frajda, wystarczy przykampic i troche sprytu i nawet savow nie potrzeba bo poprostu ciężko by było zginąć :) no chyba ze komputer bedzie korzystał z podobnej techniki. Jesli chodzi o multiplayer to zblokowac bron dla noobów :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jesli by byla taka bron to co to za frajda, wystarczy przykampic i troche sprytu i nawet savow nie potrzeba bo poprostu ciężko by było zginąć :) no chyba ze komputer bedzie korzystał z podobnej techniki. Jesli chodzi o multiplayer to zblokowac bron dla noobów :P.Chyba nie zauważyłeś ironii. Przekomarzali się specjalnie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 http://www.gamershell.com/download_14372.shtml http://www.3dgamers.com/games/prey/downloads/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 strasznie idzie to demo :( wszystko pozapychane. czatuje juz od 6 i mam dopiero 20% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Nierealny ja sciagalem z stad -> http://www.gamershell.com/download_14372.shtml i jeszcze o 6-30 serwery byly puste i gierke juz zassalem ;> http://fpad.filefront.com/?http://files.fi...;/fileinfo.html tutaj tez szybko idzie z tego co slyszalem , poki nie jest jeszcze zapchany ;] Edytowane 22 Czerwca 2006 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 ja właśnie też stąd ściągam :(, ale jest jeden problem co chwile przerywa mi połączenie na 2s :( ps. jak z w wymaganiami gry co do sprzętu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Niestety demko juz skonczylem ;[ ale faktycznie okolo 1h bylo tej gry , co do wymagan na 6800 ultra w 1024x768 i ze wszystkim ustawieniami na maxa gra chodzi bardzo dobrze i co najwazniejsze max pamieci co potrzebuje to ~750mb takze bardzo malo , a grafika mila jest dla oka :D Teraz pozostaje tylko grac w multi w demku i czekac na fulla ;) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Na serwie UK powerd by ZEN na gamershellu zakończyłem ściąganie na średnim transferze 500 KB/s. Więc się da ;-) Niestety w robocie mam Ati 9200. Potestowac nie da rady :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 U mnie leci 230 KB/s bedzie za okolo 20 minut niestety zaraz musze spadac do pracy :/ potestuje za 9 godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) no ja tez mam demko za sobą :] grafa nie jest zła nawet mila dla oka :D bardzo fajnie zostały odwzorowane ślady krwi na broniach szczególnie na kluczu francuskim (mały detal, a cieszy) przy tym nie mamy wymagań z kosmosu. na zmodowanym radku x800GTO+małe oc prey chodzi bardzo ładnie na rozdzielczości 1024x768 + max detale + 4AA,16AF. dopatrzyłem się jednego buga, a dokładnie w misji na otwartym terenie niebo w pewnych momentach jest jasna, a po ruszeniu delikatnie myszką zaraz robi się ciemne. nie wiem może to tylko u mnie występuje: Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 :blink: Macie jaja wstawać o 6 rano ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...