Skocz do zawartości
nrl

Prey

Rekomendowane odpowiedzi

Dołączona grafika

Kiepski żart :shock:

czym Ty się łamiesz wystarczy zmienić(uaktualnić) link w flashgecie :] (ppm na pobieranym pliku -właściwości) i po sprawie

edit. pamiętaj że to ma być ten sam plik :), bo tripsta podal Ci zły

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, tak się zastanawiam czasami ile Wy macie lat ?! Opanujcie się, bo to już krew zalewa. Fajnie, że ściągacie super uber że będziecie zaraz mieć [; te posty są zbyteczne, jak dzieci 10 letnie czekające na prezent pod choinkę. A Ci co ściągneli to napiszcie coś o grze a nie skriny bo tych w necie masę.

Napisałem i zara Devil musiał napisać kolejny mądry post z cyklu "Ja też ściągam" później topic ma 100 stron i nic nie można znaleźć :mur: Nie denerwuj się Devil tylko przemyśl to co napisałem, bo nie piszę Ci tego na złość, tylko do wszystkich userów ;).

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to sciagam. Pewnie bede mial pokaz slajdow ale co tam :) EDIT : Na screenach wyglada lanie i zeby nie zrobic OT to napisze ze demo sie wolno sciaga :lol: Zadowolny ojejku ? Jak pogram to napisze cos wiecej ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grał w to ktoś na panoramie? Wybranie trybów 16:10 lub też 16:9 niczego nie zmienia i nadal są do wyboru tylko zwykłe rozdz. 4:3.

Sama gra... hmm, może wstrzymam się z oceną przynajmiej do skończenia dema. Początkowe 2 poziomy do taki doom3 dla ubogich, walka wręcz do tej w Condemned nie ma porównania. Zobaczę jak będzie dalej, oby było lepiej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, tak się zastanawiam czasami ile Wy macie lat ?! Opanujcie się, bo to już krew zalewa. Fajnie, że ściągacie super uber że będziecie zaraz mieć [; te posty są zbyteczne, jak dzieci 10 letnie czekające na prezent pod choinkę. A Ci co ściągneli to napiszcie coś o grze a nie skriny bo tych w necie masę.

Napisałem i zara Devil musiał napisać kolejny mądry post z cyklu "Ja też ściągam" później topic ma 100 stron i nic nie można znaleźć :mur: Nie denerwuj się Devil tylko przemyśl to co napisałem, bo nie piszę Ci tego na złość, tylko do wszystkich userów ;).

@ojejku masz jakiś problem ?? jak tak to omijaj posty które uważasz za nie stosowne nikt Ciebie nie zmusza do czytania kazdej wypowiedzi więc daruj sobie takie posty bo tym samym Ty robisz największy offtop i prowokujesz ludzi do kłótni.

co jak co, ale chyba nie miałeś się do czego przyczepić i skrytykowałeś mnie za wstawienie screenów o które prosił masin.

lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież Ciebie nie krytykowałem o skriny!! Gdzie napisałem o Tobie ?! Napisałem tak żeby każdy następny user nie wrzucał skrinów jak to w niektórych topicach a o samej grze (gameplay itd) żadnego zdania/opini.

A jeśli dla Ciebie posty typu "No już ściągam :D" są wartościowe, przydatne i wnoszące masę rzeczy do topicu to nic tylko pogratulować.

Takie posty są bezsensowne myślę, że 99% userów tutaj mnie rozumie o co chodzi, Devil też zrozumiał ;) ;] Nie chodzi o OT tylko wchodzę do topicu bo widzę, że nowe posty się pojawiły a tu jeden za drugim "Mi leci 86kb/s" następny "A mi leci tylko 30kB/s :/" resztę sobie sam dopowiedz...

Niektórzy tutaj krytyki nawet przyjąć nie umieją tylko zaraz bulwersacja, nawet nie przemyślą kogoś wypocin.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pograłem chwilke i jak na razie gierka ok :)

grafika ładna, chodzi na sprzęcie poniżej w 1280x1024 max detali AAx2 AFx16. Średnio 35-50 FPS.

Co mi się "podoba" to to, że nasz bohater w końcu umie mówic!! :lol: A nie jak niemowy z ostatnich gierek FPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pogralem chwile w demko i na moim sprzecie smiga w miare znosnie w rozdzialce 1024x768 z detalami na medium. Czasem gra mocno szarpnie, ale da sie pykac. Na pierwszy rzut oka to jest taki Doom 3 i 2/3 . Dla fanow Doom'a pozycja "must have", a dla pozostalych niekoniecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... Pogralem chwile w demko ... i ... Na pierwszy rzut oka to jest taki Doom 3 i 2/3 . Dla fanow Doom'a pozycja "must have", a dla pozostalych niekoniecznie....

To pograj moze dluzsza chwile i dopiero wystaw podsumowanie bo rownie dobrze mogles napisac "gra na enginie DIII, dla fanow doom engine must have dla reszty niekoniecznie ..." :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pograłem chwilke i jak na razie gierka ok :)

grafika ładna, chodzi na sprzęcie poniżej w 1280x1024 max detali AAx2 AFx16. Średnio 35-50 FPS.

Co mi się "podoba" to to, że nasz bohater w końcu umie mówic!! :lol: A nie jak niemowy z ostatnich gierek FPP

Umie mówić całkiem nieźle "This is fucked up.... No! This is fucked up!"

Co do gierki to z tymi portalami całkiem nieźle namieszane podoba mi się idziesz coś zabijasz na suficie nagle patrzysz a tu się sufit z podłogą zamienił kozackie... Ok I must save Jenny... ale pewnie dopiero jak bedzie full ver.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pograj moze dluzsza chwile i dopiero wystaw podsumowanie bo rownie dobrze mogles napisac "gra na enginie DIII, dla fanow doom engine must have dla reszty niekoniecznie ..." :wink:

Dluzszej chwili nie da sie pograc bo demo sie skonczylo. :) Podobienstwa z Doom'em sa na tyle wyraziste, ze spokojnie po "przejsciu" wersji demonstracyjnej mozna taka opinie wystawic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oO A do czego to ma byc podobne, do przygod kubusia puchatka?

Kazdy wie ze jest na silniku dooma wiec nie musisz pisac ze jest do niego podobny, dziwne by bylo jakby nie byl -_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi