Skocz do zawartości
nrl

Prey

Rekomendowane odpowiedzi

heh i jestem mile zaskoczony :D giera ma dla mnie klimat :D czasami to wszystko takie pokrecone ale na + :D, brawa za pomysl i wykonanie ze zmiana grawitacji. W sumie to taki mix wyszedl

troche z Turoka troche z Quaka4 troche z Legacy of Kain ale w demko przyjemnie sie pyka.

Multi oferuje 2 mapki , mozna grac na lanie i na necie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze kawalek i bedziesz mial koniec. Motyw z ta zmiana sciany z podlaga i td jest niezly ;P Klimatyczna gierka. Co do samego silnika to D3 wlasnie byl robiony pod takie male pomieszczenia jak i z reszta sama gra taka jest jak narazie. Moze w pelnej beda jakies wieksze. W kazdym razie graficzka dla mnie ladniutka.

Nie ma to jak wyjsc z siebie ;)

Dołączona grafika

Zobacze jeszcze te multi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem w tej krainie indianskich duchow , uzywajac "E" opuszczam cialo biore ten swiecacy luk

dziadek pozwala mi wrucic , pokazuje sie napis wczytywania levelu Second Chance i wychodze z gry fo Menu

w ktorym mam Resuming Game ale jak go uzyje wracam do momentu tuz przed wzieciem luku

toz to chyab jednak koniec dema

dziwnie bo gralem zaledwie 30 minut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widac ja zginolem w zlym nieodpowiednim miejscu , na takiej wiszczacej na 2 linach kladce

kladka zostaje ostrzelana przez obcych a Ja spadam i przechodze do krainych indianskich duchow

potem niby wracam i nawet pokazuje sie ekra nwczytania levelu SECOND Chance

ale zaraz po chwili gra wychodzi mi do Menu , :/

zaraz wczytam jakiegos wczesniejszego sejwa i pokombinuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sialala powinien dostac bana, nie hydro.

Gierka jest ok. Bierze mnie troche na wymioty (czuje jak mi sie kotluja flaki) ale jest ok ;]

Masa fajnych motywow, tylko te bronie dla mnie jakies takie dziwne :/

Przeszedlem juz.

smiga w 1024x768 wszystko on/high aax2 af x4 i plynniutko.

Macie tak, ze np. patrzycie w ktorejs miejsce i jest 80 fps, machniecie myszka lekko w troche inne miejsce a tam spada do 30? oO wkurza to troche.

Multi syci - moze cos pogramy?:> Zawrotu glowy mozna dostac, mysle jednak ze to nie dla mnie, zle sie czuje po dluzszej sesji ;]

BTW, jezeli nei udalo sie wam zginac jeszcze to dajcie sie zabic komus. ;] Mozemy jeszcze wrocic do swiata zywych;]

Ogolnie gra duzo lepsza niz jakies kłejki i dumy razem wziete.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no Multiprey wymiata z tym poruszaniem sie po scianach itd. Dopiero teraz zaczyna sie zabawa. Narazie trafilem na jakis lagujacy serwer ale zaraz cos znajde :P

Moze postawic serwer i pogramy sobie miedzy soba ? Co wy na to ;) Chociaz mam lacze tylko 512/512

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stawiaj, pewnie i tak malo osob wbije. Ja sciagam tylko moda do hl2 i za 10 min bede;]

zapodaj IP

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widac ja zginolem w zlym nieodpowiednim miejscu , na takiej wiszczacej na 2 linach kladce

kladka zostaje ostrzelana przez obcych a Ja spadam i przechodze do krainych indianskich duchow

potem niby wracam i nawet pokazuje sie ekra nwczytania levelu SECOND Chance

ale zaraz po chwili gra wychodzi mi do Menu , :/

zaraz wczytam jakiegos wczesniejszego sejwa i pokombinuje

Wszystko zrobiłeś jak należy, nie da się "zginąć" w innym miejscu niż na tej kładce. Widocznie masz jakiś problem z pc, ewentualnie jakiś bug w demie i może wczytując wcześniejszego save'a będzie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

więc demko zaskoczyło mnie na plus, po krótce;

+ parę nowych pomysłów jak chodzenei po ścianach (tych ścieżkach), wchodzenie w lustra

+ fajne bronie szczególnie ta strelająca prętami? nieco przypomina mi to styl ze starego MDK szczególnie ten tryb z lunetą

+ b.dobra grafika; engine D3 widać został porządnie poprawiony, dodano parę nowych cieszących oko efektów naprawdę dobrze to się prezentuje

+ ciekawi przeciwnicy

+ możliwość kierowania naszym duchem

+ dobrze zoptymalizowany silnik

- przeciwnicy zachowują się nieco za bardzo jak mięso armatnie

- na upartego postaci mogły być nieco bardziej szczegółowe

a i grałem w 10x70 ze wszystkim włączonym jak się dało, bez aa i af cały czas płynność choć i zdarzały się momenty gdzie było widać spore zwolnienie ale za często takich scen nei widziałem.

na koniec miałem zonka bo tak myśle sobie, że sinik od D3 to ponownie GF'y będą lepiej sobie radzić widać nV znów posmarowało szmalem... no właśnie tylko co do cholery robi logo ATi na ekranie ładowania gry :D? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepszy jest bajer z bieganiem po ścianach i sufitach, no i te bajeranckie przejścia ala przez szyba też są bajer... Kilka fajnych pomysłów się znajdzie. Pacżatek dema - bar - to dla mnie czysty klimat Duka3D (designe + automaty do gry).

Chyba najlepiej uzyty silnik Carmacka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwi mnie tylk ozakonczenie dema

Czyzby obcy zawineli caly ten bar i osadzili go w swoim statku ?

no i Szkoda ze nei mozna zagrac ponownie w trybie Cherekee

b.t.w

kiedy premiera pelnej wersji ?

Edytowane przez Bemx2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz to glownie stawiaja ludzie o tak o jak ja na kiepskich laczach i stad te lagi. Sam mam dosc dobry upload (512 kbit) i przy 4 osobach jest 60-90 ping u tych co tez maja w miare dobre lacze. Moge oczywiscie postawic ale teraz i tak mnie nie ma w domu. Moze wieczorkiem i odrazu mowie ze wole grac w kilka osob, bo 1v1 na tych mapkach dosc sporych jakby nie patrzec to troche meczarnia.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi