Sulaco Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ...w jednej jak na razie grze...pfyyyy..napisal co wiedzial :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 o/t Sugerujesz, że nvidia popełniła takie "sepuku" i _zawsze_ dwa tanie 7600gt będą wydajnościowo zbliżone do 7900gtx? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 o/t Sugerujesz, że nvidia popełniła takie "sepuku" i _zawsze_ dwa tanie 7600gt będą wydajnościowo zbliżone do 7900gtx? o/t oczywiste, ze nie. ale przyznasz ze stwierdzenie, iz jest to jedna gra "troche" odbiega od prawdy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 o/t oczywiste, ze nie. ale przyznasz ze stwierdzenie, iz jest to jedna gra "troche" odbiega od prawdy :) Moze Sialala widział tylko jedna gre? to by wiele tlumaczylo :lol2: o/t Sugerujesz, że nvidia popełniła takie "sepuku" i _zawsze_ dwa tanie 7600gt będą wydajnościowo zbliżone do 7900gtx? Wszystko zalezy od ludzi ktorzy pisza gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ale to nie zmienia fatku... gdybymi mial kupowac "teraz" 2x7600gt lub 7900gt/gtx to bym wybral ta druga opcje bo latwiej bedzie mi pozniej sprzedac jedna grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 o/t oczywiste, ze nie. ale przyznasz ze stwierdzenie, iz jest to jedna gra "troche" odbiega od prawdy :) Wskaz jeszcze jedna, w ktorej masz 100% zysk w predkosci dzialania zatem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Riddick :mrgreen: no nie 100%, ale zawsze 80-90% to i tak kop :wink: pozdro EDYTA FEAR, D3, Teoria Chaosu również przyzwoicie się skalują :D Edytowane 27 Czerwca 2006 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Wszystkie przykłady przywołane przez Aliego naturalnie się zgadzają, ale kto o zdrowych zmysłach zainwestuje w 7600GT SLi (oprócz posiadaczy w/w kart na siłe doszukujących się pozytywów w takim rozwiązaniu)? Może skończmy ten o/t ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Kto tam chcial wyniki 7600GT sli to prosie bardzo ;] ------------------------------------7600GT----76000GT SLI----7900GT----7900GTX FEAR 1280x960--------------------30--------------55--------------46----------63 Searius Sam 1280x1024----------80-------------132-------------116---------140 Q4 1920x1280---------------------34--------------66--------------65----------80 SC 3 Chaos 1600x1200-----------28--------------53--------------44----------60 Prey 1600x1200-------------------18--------------37--------------28----------37 Far Cry 1600x1200----------------50--------------97--------------78----------103 Riddick 1600x1200----------------30--------------57--------------45-----------62 W kazdym tescie detale full + AAx4 ANx8 ale kto o zdrowych zmysłach zainwestuje w 7600GT SLi (oprócz posiadaczy w/w kart na siłe doszukujących się pozytywów w takim rozwiązaniu)? Ja pewnie zainwestuje B) i wcale nie doszukuje sie pozytywow na sile ;p jak cena 7600gt spadnie do 600 (hehe) to za ponizej 1300 bede mial ladny zestawik i wogole jakos to szli mnie kusi no nie moge sie powstrzymac :D Edytowane 27 Czerwca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) ktos tam pisal ze niby nie ma Eaxa .. jest :) moja karta X-Fi Platinum .. najnowsze beta stery niebawem bede mial druga 7600gs do testow . .to zobacze czy sli cos da kopa Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) uuuuuuuu co za ciekawe OT :lol: W każdym razie co do gierki, to demko było całkiem fajne, lecz mysle, że na długi okres czasu to mnie jednak nie wciągnie.....nie wiem czemu, niby jest fajne ale jednak cos imo powoduje, ze mi sie szybko znudzi. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez quartzXXI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ladies and gents... Prey's gone gold! :D 2K Games and 3D Realms today announced that the first-person shooter Prey has been approved for manufacturing and will be available in North America on July 11th and in Europe on July 14th. Prey was developed by Human Head Studios under the direct supervision of 3D Realms and will be available for PC and Xbox 360, in both a regular edition and a Limited Collector’s Edition. Więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 uuuuuuuu co za ciekawe OT :lol: W każdym razie co do gierki, to demko było całkiem fajne, lecz mysle, że na długi okres czasu to mnie jednak nie wciągnie.....nie wiem czemu, niby jest fajne ale jednak cos imo powoduje, ze mi sie szybko znudzi.szczerze mówiac grajac w demo pod koniec dostawałem zawrotów głowy ... zaczynało wiac nuda,dosłownie. w tym roku jedynie HL2 : Episode.One wywarł na mnie pozytywne wrażenie mimo iz gra baaardzo krótka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ladies and gents... Prey's gone gold! :D Więcej... To, ze ozlocono Prey'a to juz wiedzielismy z 2 tyg temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 To, ze ozlocono Prey'a to juz wiedzielismy z 2 tyg temu.A to ciekawe: :-P New York, NY – June 28, 2006 – 2K, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), and 3D Realms today announced the first-person shooter Prey has gone to gold master and will be available in North America on July 11th and in Europe on July 14th. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 FrIkO się chyba data wydania dema z ozłoceniem pomyliła :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 szczerze mówiac grajac w demo pod koniec dostawałem zawrotów głowy ... zaczynało wiac nuda,dosłownie. w tym roku jedynie HL2 : Episode.One wywarł na mnie pozytywne wrażenie mimo iz gra baaardzo krótka. Demko Preya z tego co czytam na Forum to jest chyba tylko troche krotsze niz caly HL2: Episode One? Po prostu w EO nie zdazylo powiac nuda, bo jak zmieniali otoczenie tak jak w podstawce, to nie ma sie co dziwic - miasto, kanaly, korytarze ciasne, korytarze szerokie, poza miastem ;) - ciagle cos innego. Mi demko Preya podobalo sie bardziej niz caly HL2. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 szczerze mówiac grajac w demo pod koniec dostawałem zawrotów głowy ... zaczynało wiac nuda,dosłownie. w tym roku jedynie HL2 : Episode.One wywarł na mnie pozytywne wrażenie mimo iz gra baaardzo krótka. mi sie wymiotowac chcialo po 30min hl2: eo :( A PREY... HMM multi daje rade :D singla nie dotykalem zbytnio narazie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Multi szybko sie nudzi.... o ile mi sie zp oczatku podobalo ale po pewnym czasie mi przeszlo, na pewno na dluzsza mete nie jest. A te komentarze przy odpalaniu demka sa niezle, cos w stylu: "Od wiekow tak dobrze mi sie nei gralo na multi" - dobre, dobre. Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 FrIkO się chyba data wydania dema z ozłoceniem pomyliła :-P Raczej nie http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=26887 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dopiero dziś w nocy ukończyłem demo Preya. Powiem, że jestem pozytywnie zaskoczony. Zostało mi jeszcze do przetestowania multi. Samo demo jest chyba najdłuższym demem FPP w jakie do tej pory grałem. PS. Gdybyście widzieli minę i reakcję kumpla w pracy gdy na pytanie w co teraz gram odpowiedziałem mu, że w demo FPP, w którym jestem indianinem walczącym z obcymi w kosmosie... :-P :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 To demo jest słodkie. Gra jest czy mi się tylko tak zdaje troche ironiczna? Nabija się z masy tytułów o klimatach ratuj cały świat przed alienami? Dłużej grałem w to demo niż w pełną Doom 3 :blink: Warto dodać, że demo jest świetnie zooptymalizowane i w moim przypadku chodzi lepiej od Quake IV w którym to czasem ramu brakło :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Rzeczywiscie, ma bardzo male wymagania co do ramu, wszystko szybko sie wczytuje i nie scina. Dobry byl motyw, » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak ta maszyna gniotla naszego dziadka, potem przechodzilismy przez portal i byl tam przelacznik, wcisnelem go i ta maszyna dobila dziadunia - wtedy Tom (bo tak sie on chyba nazywa) powiedzial cos w stylu "O nie, co ja zrobilem..." :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dobry byl motyw, » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak ta maszyna gniotla naszego dziadka, potem przechodzilismy przez portal i byl tam przelacznik, wcisnelem go i ta maszyna dobila dziadunia - wtedy Tom (bo tak sie on chyba nazywa) powiedzial cos w stylu "O nie, co ja zrobilem..." :lol: Tez mi sie to podobalo. I teksty jakie leca, gdy sie rozwali jakiegos spanikowanego goscia typu: "oh, shut up!", albo "ups... sorry!". Do tego teksty przy maszynce z piosenkami w barze o ukladaniu playlisty, ciagle powtarzanie przez glownego bohatera "I must save XXX" (jak jej na imie?) itp itd. No i pierwsze wejsce na chodnik grawitacyjny: "Whoooooa! Cool!" i po wyjsciu z kostki: "That was fucked up! Noooo... That's fucked up!". Fajny klimat gra buduje - podobnie jak w Duke'u te teksty rozladowuja napiecie i powoduja, ze z usmiechem na ustach gra sie dalej i dalej i dalej... az do konca demka. Oby pelna wersja nie nuzyla po jakims czasie. Ah - i te teksty do dziadka » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « juz w zaswiatach: "I don't give a fuck about that shit, I have to save XXX!" no i wzruszajacy ;) tekst o ptaszku, ktorego nasz bohater mial w dziecinstwie i ktory umarl i teraz go prowadzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Właśnie skończyłem to zasysać i po zainstalowaniu widze że mały Doomik powrócił. Grafa zblizona, klimat też (moze troszke lżejszy)... Pogramy, zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 To demo jest słodkie. Gra jest czy mi się tylko tak zdaje troche ironiczna? Nabija się z masy tytułów o klimatach ratuj cały świat przed alienami? No i tak jest w istoice, w koncu to 3D Realms :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Wiecie jak jest to pomieszczenie gdzie trzeba strzelać w te niebieskie 3 kuła z których leci dym by zmienić grawitacje tak by wyjść portalem? To sobie postrzelajcie szybko w nie i zobaczycie co się stanie naszemu bohaterowi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Spaw :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 W komentarzach słychać, że 3D Realms wraca do poprzedniej formy z czasów DN3D. PS. Gdybyście widzieli minę i reakcję kumpla w pracy gdy na pytanie w co teraz gram odpowiedziałem mu, że w demo FPP, w którym jestem indianinem walczącym z obcymi w kosmosie... :-P :ploom:- O, co to za gierka? - Turok. - A o co w niej chodzi? - A biegasz sobie indianinem i strzelasz do dinozaurów i obcych z łuku, kałasznikowa i działka plazmowego. Miałem kiedyś podobnie :wink: I gdzie jest kolejny Turok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 I gdzie jest kolejny Turok?W drodze na X360 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...