Skocz do zawartości
nrl

Prey

Rekomendowane odpowiedzi

o/t

oczywiste, ze nie. ale przyznasz ze stwierdzenie, iz jest to jedna gra "troche" odbiega od prawdy :)

Moze Sialala widział tylko jedna gre? to by wiele tlumaczylo :lol2:

o/t

Sugerujesz, że nvidia popełniła takie "sepuku" i _zawsze_ dwa tanie 7600gt będą wydajnościowo zbliżone do 7900gtx?

Wszystko zalezy od ludzi ktorzy pisza gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o/t

oczywiste, ze nie. ale przyznasz ze stwierdzenie, iz jest to jedna gra "troche" odbiega od prawdy :)

Wskaz jeszcze jedna, w ktorej masz 100% zysk w predkosci dzialania zatem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie przykłady przywołane przez Aliego naturalnie się zgadzają, ale kto o zdrowych zmysłach zainwestuje w 7600GT SLi (oprócz posiadaczy w/w kart na siłe doszukujących się pozytywów w takim rozwiązaniu)?

Może skończmy ten o/t ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto tam chcial wyniki 7600GT sli to prosie bardzo ;]

------------------------------------7600GT----76000GT SLI----7900GT----7900GTX

FEAR 1280x960--------------------30--------------55--------------46----------63

Searius Sam 1280x1024----------80-------------132-------------116---------140

Q4 1920x1280---------------------34--------------66--------------65----------80

SC 3 Chaos 1600x1200-----------28--------------53--------------44----------60

Prey 1600x1200-------------------18--------------37--------------28----------37

Far Cry 1600x1200----------------50--------------97--------------78----------103

Riddick 1600x1200----------------30--------------57--------------45-----------62

W kazdym tescie detale full + AAx4 ANx8

ale kto o zdrowych zmysłach zainwestuje w 7600GT SLi (oprócz posiadaczy w/w kart na siłe doszukujących się pozytywów w takim rozwiązaniu)?

Ja pewnie zainwestuje B) i wcale nie doszukuje sie pozytywow na sile ;p jak cena 7600gt spadnie do 600 (hehe) to za ponizej 1300 bede mial ladny zestawik i wogole jakos to szli mnie kusi no nie moge sie powstrzymac :D

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos tam pisal ze niby nie ma Eaxa ..

jest :)

Dołączona grafika

moja karta X-Fi Platinum .. najnowsze beta stery

niebawem bede mial druga 7600gs do testow . .to zobacze czy sli cos da kopa

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uuuuuuuu co za ciekawe OT :lol: W każdym razie co do gierki, to demko było całkiem fajne, lecz mysle, że na długi okres czasu to mnie jednak nie wciągnie.....nie wiem czemu, niby jest fajne ale jednak cos imo powoduje, ze mi sie szybko znudzi.

Edytowane przez quartzXXI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ladies and gents... Prey's gone gold! :D

2K Games and 3D Realms today announced that the first-person shooter Prey has been approved for manufacturing and will be available in North America on July 11th and in Europe on July 14th. Prey was developed by Human Head Studios under the direct supervision of 3D Realms and will be available for PC and Xbox 360, in both a regular edition and a Limited Collector’s Edition.

Więcej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uuuuuuuu co za ciekawe OT :lol: W każdym razie co do gierki, to demko było całkiem fajne, lecz mysle, że na długi okres czasu to mnie jednak nie wciągnie.....nie wiem czemu, niby jest fajne ale jednak cos imo powoduje, ze mi sie szybko znudzi.

szczerze mówiac grajac w demo pod koniec dostawałem zawrotów głowy ... zaczynało wiac nuda,dosłownie.

w tym roku jedynie HL2 : Episode.One wywarł na mnie pozytywne wrażenie mimo iz gra baaardzo krótka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, ze ozlocono Prey'a to juz wiedzielismy z 2 tyg temu.

A to ciekawe: :-P

New York, NY – June 28, 2006 – 2K, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), and 3D Realms today announced the first-person shooter Prey has gone to gold master and will be available in North America on July 11th and in Europe on July 14th.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze mówiac grajac w demo pod koniec dostawałem zawrotów głowy ... zaczynało wiac nuda,dosłownie.

w tym roku jedynie HL2 : Episode.One wywarł na mnie pozytywne wrażenie mimo iz gra baaardzo krótka.

Demko Preya z tego co czytam na Forum to jest chyba tylko troche krotsze niz caly HL2: Episode One? Po prostu w EO nie zdazylo powiac nuda, bo jak zmieniali otoczenie tak jak w podstawce, to nie ma sie co dziwic - miasto, kanaly, korytarze ciasne, korytarze szerokie, poza miastem ;) - ciagle cos innego. Mi demko Preya podobalo sie bardziej niz caly HL2.

:rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie wymiotowac chcialo po 30min hl2: eo :( A PREY... HMM multi daje rade :D singla nie dotykalem zbytnio narazie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi szybko sie nudzi.... o ile mi sie zp oczatku podobalo ale po pewnym czasie mi przeszlo, na pewno na dluzsza mete nie jest.

A te komentarze przy odpalaniu demka sa niezle, cos w stylu:

"Od wiekow tak dobrze mi sie nei gralo na multi" - dobre, dobre.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiero dziś w nocy ukończyłem demo Preya. Powiem, że jestem pozytywnie zaskoczony. Zostało mi jeszcze do przetestowania multi. Samo demo jest chyba najdłuższym demem FPP w jakie do tej pory grałem.

PS. Gdybyście widzieli minę i reakcję kumpla w pracy gdy na pytanie w co teraz gram odpowiedziałem mu, że w demo FPP, w którym jestem indianinem walczącym z obcymi w kosmosie... :-P :ploom:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

To demo jest słodkie. Gra jest czy mi się tylko tak zdaje troche ironiczna? Nabija się z masy tytułów o klimatach ratuj cały świat przed alienami?

Dłużej grałem w to demo niż w pełną Doom 3 :blink:

Warto dodać, że demo jest świetnie zooptymalizowane i w moim przypadku chodzi lepiej od Quake IV w którym to czasem ramu brakło :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rzeczywiscie, ma bardzo male wymagania co do ramu, wszystko szybko sie wczytuje i nie scina.

Dobry byl motyw,

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
jak ta maszyna gniotla naszego dziadka, potem przechodzilismy przez portal i byl tam przelacznik, wcisnelem go i ta maszyna dobila dziadunia - wtedy Tom (bo tak sie on chyba nazywa) powiedzial cos w stylu "O nie, co ja zrobilem..." :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry byl motyw,

jak ta maszyna gniotla naszego dziadka, potem przechodzilismy przez portal i byl tam przelacznik, wcisnelem go i ta maszyna dobila dziadunia - wtedy Tom (bo tak sie on chyba nazywa) powiedzial cos w stylu "O nie, co ja zrobilem..." :lol:

Tez mi sie to podobalo. I teksty jakie leca, gdy sie rozwali jakiegos spanikowanego goscia typu: "oh, shut up!", albo "ups... sorry!".

Do tego teksty przy maszynce z piosenkami w barze o ukladaniu playlisty, ciagle powtarzanie przez glownego bohatera "I must save XXX" (jak jej na imie?) itp itd. No i pierwsze wejsce na chodnik grawitacyjny: "Whoooooa! Cool!" i po wyjsciu z kostki: "That was fucked up! Noooo... That's fucked up!".

Fajny klimat gra buduje - podobnie jak w Duke'u te teksty rozladowuja napiecie i powoduja, ze z usmiechem na ustach gra sie dalej i dalej i dalej... az do konca demka. Oby pelna wersja nie nuzyla po jakims czasie.

Ah - i te teksty do dziadka

juz w zaswiatach: "I don't give a fuck about that shit, I have to save XXX!" no i wzruszajacy ;) tekst o ptaszku, ktorego nasz bohater mial w dziecinstwie i ktory umarl i teraz go prowadzi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

Wiecie jak jest to pomieszczenie gdzie trzeba strzelać w te niebieskie 3 kuła z których leci dym by zmienić grawitacje tak by wyjść portalem? To sobie postrzelajcie szybko w nie i zobaczycie co się stanie naszemu bohaterowi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W komentarzach słychać, że 3D Realms wraca do poprzedniej formy z czasów DN3D.

PS. Gdybyście widzieli minę i reakcję kumpla w pracy gdy na pytanie w co teraz gram odpowiedziałem mu, że w demo FPP, w którym jestem indianinem walczącym z obcymi w kosmosie... :-P :ploom:

- O, co to za gierka?

- Turok.

- A o co w niej chodzi?

- A biegasz sobie indianinem i strzelasz do dinozaurów i obcych z łuku, kałasznikowa i działka plazmowego.

Miałem kiedyś podobnie :wink: I gdzie jest kolejny Turok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi