CzArNy` Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 jakie stery macie do Audigy 1/2/4 ? bo ja mam bety z OpenAL i do tego ow OpenAL z 3DMarka 06... no i nadal nie moge wybrac EAX'a posiadam Audigy 4 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 mam bety open al z sierpnia 2005 i eax dziala, dziwne :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 a czy jest mozliwe, ze nie mam czegos w windowsie ustawionego? dodam, ze w innych grach EAX mi dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Podobno nalezy wylaczyc audio effects w audio console, co powinno ci pomoc. Dziwne bo jak to wlancze to brakuje mi polowy dzwiekow ale eqax pozostaje on :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Jak sie gra to sie nie włącza z sourrond mixera efektów eaxowych :). Nie lepiej zapodac nowe stery , a nie jakies bety ?? "Creative Sound Blaster Audigy, Audigy 2 series and Audigy 4 series Driver 02.08.0004 (34.26 MB) 24 " Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) a dziala na nich EAX w Prey'u? bo juz mnie szal bierze... kupilem sobie dzisiaj Audigy a nawet nie moge dobrze go przetestowac :P @Gregor1230 zainstalowalem te stery i dziala mi juz EAX w Prey'u :) thx :P (dzwiek imo jest zajefajny) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 No sprobowalem jakies mody z Audigy co dzialaja z Live ale dalej lipa i nie mam EAX. Do tej gry jest wrecz idealny. Jak ktos odpalil na livie niech cos poradzi bo do premiery coraz blizej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Bylo kupic audigy nawet 1 za grosze a nie liva . Sorki ale po co tak zrobiles to ja nie wiem. Spróbuj zainstalowac stery te co podawalem wyzej , niby są one do serii audigy , ale sprobuj nic to nie kosztuje. Edytowane 2 Lipca 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 mam pytanie, co do tego EAX-u ? Czy trzeba mieć do tego głośniki 5.1 aby efekty były bardzo dobre ? czy wystarczy wieża podłączona do komputera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 juz na stereo slychac diametralna roznice na korzysc EAX'u niz bez uzycia jego... na glosnika 5.1 bedzie o tyle fajnie, ze bedziesz wiedzial z ktorej strony jestes atakowany/ktos do Ciebie mowi itp. co do eax'u w Prey'u na live! to te stery podane przez Gregora123 nie dzialaja na 100% z live'm i audigy se -> jest to nawet napisane na stronce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Sorewicz jesli wprowadzilem w błąd nie doczytałem jakos tego ze te stery od audigy nie funkcjonuja na live. Chyba eax advanced hd tak na prawdę (eax4) live nie obsługuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 EAX HD jest chyba juz od ver. 3 lecz i tak audigy se/live! nie obsluguja EAX'a 3 hardwarowo tylko softwarowo wiec pewnie przez to ow EAX w Prey'u nie dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Mam pytanie .Nie widze zadnych serwerow multi .Jakies ograniczenie czasowe jest w demie na multiprey czy to przypadlosc wylacznie moja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Cos u Ciebie musi byc nie tak. Odswiez liste ,sprawdz czy firewall nie blokuje jak masz zainstalowany. Serwerow jest troche chociaz sporo jest zalagowanych... Ja tam juz czekam na pelna bo zygam juz tymi dwoma mapami pod multi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 heh niegłupie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 za tydzień full wychodzi może w końcu w coś zagram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 No lol juz ktos komiks zrobil i to udany :P Oczywiscie tez czekam na fulla i wiecej map pod multi. Kto zakupi niech napisze to sobie pogramy na jakies innej mapce :P futureman co oznaczaja te skroty w sigu ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) No no... demko bdb - nie pamiętam kiedy miałem na coś podobny apetycik ... Jedyne co boli to podobieństwo do Dooma 3 ... Momentami mam wrażenie ze gram w jakiegoś moda - szczególnie gdy się patrzy na przeciwników :blink: Ale ogólnie 9/10 i spory suprise - ktoś wymyślił w końcu coś ciekawego - gdy bohater sie zbełtał prawie z krzesła ze śmiechu spadłem :lol2: Edytowane 3 Lipca 2006 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 A co w tym takiego smiesznego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 A co w tym takiego smiesznego? A w jakiej grze FPP wcześniej autorzy wzięli do serca tak realnie zachowanie postaci? (nie liczę Postala ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Condemned. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 call of cuthulhu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) futureman co oznaczaja te skroty w sigu ?już edytowałem sygnaturę to nie forum SE więc nie będzie takiej sygnatury a skróty to były skróty do stron gdzie można przetestować przykładowo grę przed zakupem Edytowane 4 Lipca 2006 przez futureman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Co tu taka cisza panowie ;]?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Pewnie cisza jest dla tego, że każdy kto napisze o grze przed wejściem do sklepów dostanie banana w prezencie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Co tu taka cisza panowie ;]??Wyjdzie full - bedziem gadać B-) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 z tego co widzialem to juz nawet jest full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 z tego co widzialem to juz nawet jest fullpo pierwsze na tym forum nie gadamy o piratach po drugie wersja ta to nuked ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 po pierwsze na tym forum nie gadamy o piratach po drugie wersja ta to nuked ... sorry za OT ale sam jesteś nuked HIS :) ktoś ma info dotyczące sugerowanej ceny detalicznej za tą gierkę? w sumie warta wydania kasy według mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...