vako Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 problem w tym że jak naciskam na ! ikone to zaznacza sie dziesięć ikon kazda strona wyswietla mi sie w innym oknie chociaz ze jest zaznaczone zeby sie wyswietlała w tym samym zamiast kropki naciska mi sie >>> a jak naciskam shift to to samo niemoge postawic jednyki dwójki itp> !@$%^^&**(()_+ to jest zamiast cyfr zeby pisac małymi literkami musze miec wcisniety caps lock oco tu chodzi wczoraj jeszcze normalnie mi wszystko chodziło a dzisiaj ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m kompa i prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 To chyba nie ten dzial. Moze SHIFT ci sie zblokowal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 sorki jeśli to nie ten dzieł ale naprawde jest mi cieszko cokolwiek robić na kompie teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) To sprawdziles te SHIFTY czy nie sa zblokowane? Bo na to wyglada.... +EDIT01: Ewentualnie wylacz komputer. Odlacz klawiature i sprawdz czy bolce we wtyczce nie sa pogiete. Podlacz z powrotem i wlacz komputer. Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 hmmm wlasnie to byl chzba ten problem ale niejstestem do konca pryekonanz poniewasz niemam polskich znakow..a jesycye pryedchwilom byly np.zamiast z jest y :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 A to juz jest kwestia wyboru ukladu klawiatury: POLSKI, a ma byc POLSKI (Programisty) Zmienisz to w Panelu Sterowania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Wchodzisz w Panel Sterowania - Opcje regionalne - Jezyki [zakladka] - i wybierasz 'Szczegoly'. Nastepnie robisz wszysko, zeby zawartosc wyhladala tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Wchodzisz w Panel Sterowania - Opcje regionalne - Jezyki [zakladka] - i wybierasz 'Szczegoly'. Nastepnie robisz wszysko, zeby zawartosc wyhladala tak: 1373519[/snapback] hmmm Bardzo dziwne ale teraz siadłem na kompa i problem poprostu znikną...Tak jakby komputer sam sie uzdrowił :? :D PS.Dzięki za chęć pomocy :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 jeny, jest taki skrót klawiszowy który zmienia te znaki, przypadkiem jak naciśniesz to siętak robi, te sutawianie w panelu i resety itp to niepotrzebna zabawa:] mi siętak zdarza tez czasami jak szybko w wordzie pisze, to coś sięrobi jak bierzesz alt i shift albo coś takiego, wystarczy wcisnąc ponownie, tak na przyszłość.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 SHIFT napewno mu sie przyblokowal, a co do jezyka, to zawsze zostawiam tylko 'Polski (programisty) i nie mam takich problemow, ze cos wcisnalem i sie przestawilo. Przeciez jest logiczne, ze jezeli uzywasz 'naszego' ukladu klawiatury, to nie bedziesz mial problemu z angielskim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...