masin Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 nie wiem czy mi sie cos zpimpoliło czy benchmark.pl został dziś zhackowany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -Dejf- Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Czemu tak uważasz?? Ja nic nadzwyczajnego nie zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 kurde mi z akazdym razem wyskakuja jakies [ciach!]ly ... moze cos z DNS-em ale wszystko inne dziala git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Oj to chyba tylko Ty tak masz. Ja w nocy jeszcze bylem na benchmarku i bylo ok, teraz tez jest wszystko jak zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 no własnie i tu jest problem co wejde to geneuja sie jakis glupawe obrazki z zachodem slonca lol ... za kazdym razem inny nie wiem co to jest ale dzieki za info ze tulko u mnie sie tak dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightClubber Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witam. masin - nie tylko u Ciebie cię tak dzieje :? Co odświeżę stronę to inny tekst i inny obrazek :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 może jakiś trojan albo inne wobactwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 hmm ;) -> http://www.benchmark.pl/ tak to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 hmm ;) -> 1373658[/snapback]Wciaz mi to nic nie mowi, bo u mnie sie stronka wyswietla normalnie (tak samo w IE jak i w Firefoxie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Dziwne bo ja tez mam tak problem ciagle czarne tlo i jakies jpg wrzucone za kazdym razem jak wpisze adres benchmarka u mnie i u sasiada <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 U mnie rowniez normalnie. Cos u was musi byc skopane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 może dns zwalony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Szybsza przesiadka na nową maszynę Mieliśmy nadzieje, że nikt nie odczuje naszych prac technicznych i przeniesienia serwisu na nieco szybszą maszynę. Mimo to, niektórzy z Was mieli tą przyjemność trafić na tajemniczą, czarną stronę z krótkim wierszykiem po angielsku i nastrojową grafiką. W związku z kilkoma wątkami jakie pojawiły się na forach internetowych wyjaśniamy, że wszystko jest pod kontrolą i nie zostaliśmy (na szczęście ;) zhakowani. Nasz admin to wyjątkowo romantyczna osoba, nie lubiąca domyślnych i bezpłciowych komunikatów o błędach w ładowaniu strony, stąd te 'tajemnicze' obrazki, które niektórzy z Was mogli zobaczyć zamiast komunikatów 'Proxy Error...' juz wiecie co.... info z benchmarka. Wyglada na to ze "inspirowane" tematem z forum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcool Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 yyy.... a ak to wyglada, tzn, ten blad ? Jak ktos ma taki bląd niech zapisze strone w formacie .mht ( w Internet Explorer'ze ), wrzuci na jakiego serwa i da linka, albo jak sie da to nawet jako załącznik do nastepnego posta. Chetnie zobacze jak taki blad wyglada ;) , no wiecie.. ja nie uzywam serwera proxy, a trzeba miec jakis experience ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Juz nie zobaczysz tego bledu. Bylo to kilka dni temu. Zwiazene bylo z jakimis zmianami na serwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WzD Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 zabawne, bo mi cały czas wyskakują te obrazki, - sprawdzałem z 4 róznych łącz, za każdym razem kombinowałem z różnymi proxy.... jak ktoś nie widział - http://www.multum.boo.pl/wzd/blad.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...