kamilcpn Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Cześć. Mam takie małe pytanko. Otóż mój komputer (z przyczyn których nie chce mi się wymieniać) chodzi tylko i wyłącznie w trybie awaryjnym... I tu mam takie małe pytanko. Czy jest możliwość ustawienia tak żeby głos normalnie funkcjonował? Chodzi mi dokładniej o słuchanie mp3... Jest taka możliwość? Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez kamilcpn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 nie.. poniewaz nie laduja sie sterowniki do dzwieku w trybie awaryjnym.. tak wlasciwie to zadne sterowniki mniej wazne sie nie laduja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Nie lepiej naprawic system? Trzeba byc chyba jakims masochista zeby uzywac windowsa tylko w trybie awaryjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilcpn Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Taaaaaa naprawić system... Tylko że system jest w pełni sprawny! Karta graficzna nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Kup karte za 5-15zł na allegro np. Matroxa 2-4MB na PCI. Albo cos pod AGP, karty graficzne nie sa drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilcpn Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Kupuje Radeona 5550 Gigabyte za tydzień... Po porostu zalezy mi na tym zeby w ciagu tego tygodnia posłuchać sobie jakiejś muzyczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Popytaj znajomych moze ktos ma jakas zbedna karte na PCI i wtedy moglbys juz normalnie uruchomic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...