Allen Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 szyderca :lol: Niektorzy lubia sie masturbowac cyferkami... ->http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=3362 Masturbowac to ty sie mozesz KaCie :lol: troche mi srednia spadla z ponad 70ciu do 37 :( trza bedzie to nadrobic. Wiecie co tak se ostatnio przeliczalem to jakby 10 postoow dziennie pisac to na miecha ponad 210 wychodzi przeliczyc to przez 12 miechów to 2520 na rok, oczywiscie wakacje, ferie sa to by sie ze 30 i dziennie walnelo :) :) 10 000 to moze za 3 lata osiagne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 chidzi mi o trafione trojki jednym zawodnikiem... moj rekord to 31 :D celnych Fisherem (Lakers) w meczu 4x5 min na "normalnym"poziomieTo żadna rwelacja :P. Chcesz to tez ci dam rekord :P. Jeszcze dzis. No moze jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 szyderca :lol: Niektorzy lubia sie masturbowac cyferkami... ->http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=3362 Masturbowac to ty sie mozesz KaCie :lol: troche mi srednia spadla z ponad 70ciu do 37 :( trza bedzie to nadrobic. Wiecie co tak se ostatnio przeliczalem to jakby 10 postoow dziennie pisac to na miecha ponad 210 wychodzi przeliczyc to przez 12 miechów to 2520 na rok, oczywiscie wakacje, ferie sa to by sie ze 30 i dziennie walnelo :) :) 10 000 to moze za 3 lata osiagne :) bede lepszy :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Tylko Cie moze Ktos opier papier ze ilosc nie idzie w parze z jakoscia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Tylko Cie moze Ktos opier papier ze ilosc nie idzie w parze z jakoscia :wink:kto to mowi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 :lol: :lol: :lol: HAHAHA ale śmieszne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 wlasnie zrobilem 41 jednak gra na starter jest bezsensu, ja gram tylko na superstar, ktory z reszta i tak jest bardzo prosty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 A z tymi postami to jakiś wyścig czy co...... UWAGA ZA 100 POSTÓW DZIENNIE PRZEZ MIESIĄC OTRZYMACIE PODKŁADKE POD MYSZ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 chyba coś się stało ze stronką, ja tu chcę się zapisać i doopa nie ma stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Pompej wyslij mu PW, albo na GG BiAłEgO zlap, gdzies podawal swoj GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Czesc wszystkim ,jestem tu nowy jak widac ,dzisiaj przegladajac strony EaSport natknalem sie na pierwszego patcha do Nba 2003 ,juz dawno nie pamietam zeby ea wypuscila official patch do tej gry , tutaj jest lista poprawek : -Fixed issue with slow frame rates under Windows 98, Windows 98 SE and Windows ME when using USB devices. -Fixed issue with Microsoft Sidewinder Gameport Controller functionality disappearing during Gameplay. -Fixed issue where pressing the ESC key during the Pause Menu or Quarter Breaks skipped the current quarter. -Added ESRB disclaimer to the EA SPORTS Online entry page. http://www.ea.com/easports/platforms/games...003/patches.jsp Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 thx na pewno sobie sciagne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja juz sciagam sie przyda napewno tymbardziej ze dosc czesto gram online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja juz sciagam sie przyda napewno tymbardziej ze dosc czesto gram online to może mały szparing??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Proponuje zacząć rozgrywki na łamach forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 turniej się szykuje http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=171...urniej+nba+2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 ja gram w nba live on numerku 98 :) w 2003 gram na superstar i w calym meczu 4x4min mam kolo 10 strat, ale to glownie dlatego, ze mi sie spieszy, zeby zdobywac te 100 punktof :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Ja nie gram w to zbyt czesto ale z tego co pamietam, to moj rekord wynosi ok. 20 rzutow:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 A z tymi postami to jakiś wyścig czy co...... UWAGA ZA 100 POSTÓW DZIENNIE PRZEZ MIESIĄC OTRZYMACIE PODKŁADKE POD MYSZ :lol: A wiesz co Kml zauwazylem ze KOBE to zxaczal ze mnie sciagac te posty ich ilosc, musze chyba o prawa autorskie do mojego Bylego systemu go posadzic :lol: :lol: Teraz na powaznie Wiec to jest Starter!!?! Hmm to cienko przeciez tam wogole nie blokuja i nic powaznego w defensywie nie robia. Ja se mykam na Allstar a jak mi sie nudzi to czasami na superstar( ostatnio na Superstar sezonik gram) i spoxik jest. Kobe cos cienko na superstarze jak bedziesz gral na takich slabych poziomach to Cie wszyscy ograja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 1.Czy mozna gdzies ustawic zeby nie music na poczatku kazdego meczu w strategy ustawiac 'sub auto' ?? Jest to troche wqwiajace !! 2.Gdzie do h... sa loady gry franchise !!!! moge to zrobic tylko jak qwa przejde kilka ekranow z ustawieniami nowego franchise ,a ja chce tylko qwa zaladowac stary !!!(w 2000 to bylo na samym poczatku). 3.Nie mozna przed meczami ustawic strategi ?? Ofcoze poza klawiszami !! 4.Czy jest umyslny faul ?? Ja nie znalazlem nic poza kradzieza !? 5.Czy wazne jest tez tak jak w 2000 zeby puscic rzut w fazie szczytowej wyskoku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jest tam ktos grajacy troszke w NBA2003 i troszke zagladajacy do taktyk i ustawien ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Ja gram i to duzo, ale w ustawienia prawie nie zagladam bo tyle ich jest, jeszcze bym sie zgubil :D. Ja gram Orlando ROX i wygrywam zawsze na superstar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 biały ty lepiej powiedz co z tym turniejem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 2.Gdzie do h... sa loady gry franchise !!!! moge to zrobic tylko jak qwa przejde kilka ekranow z ustawieniami nowego franchise ,a ja chce tylko qwa zaladowac stary !!!(w 2000 to bylo na samym poczatku). Glowne menu>>options>>load/save tam znajdziesz 3.Nie mozna przed meczami ustawic strategi ?? Ofcoze poza klawiszami !!Mozna tylko ze nie bronienie okreslonego zawodnika, nom i oczywiscie tyczy sie to jednej druzyny w ktorej to ustawiales, inna bedzie miala default strategie 4.Czy jest umyslny faul ?? Ja nie znalazlem nic poza kradzieza !?Jest Nazywa sie Intercional foul czy jakos tam. Jak ustawisz klawiaturke to masz tam zagrywki nie play callong tylko to drugie i podczas meczu dwa razy szybko to wciskasz i powinno byc intercional foul 5.Czy wazne jest tez tak jak w 2000 zeby puscic rzut w fazie szczytowej wyskoku ?? Tak, na szczescie to zostawili bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Allen3 ktory z twoich konfigow to prawdziwy ???? Bo za ten pierwszy to trza majatek wylozyc ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Ten drugi prawdziwy w pelni natomiast w pierwszym tylko dysk mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 hihihi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommybox Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 8O 8O 8O Słuchajcie czy ja jestem ślepy, czy w NBA 2003 Live nie mozna grac na 1 PC w 2 graczy na jednej klawiaturze ??? z kumplem kosilismy w NBA 2000,2001,2002 a tu NIC w 2003 ??? :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 chyba mozna. ale ja uzywam pada. i szczerze mowiac nawet nie probowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommybox Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 no właśnie pytam: jak można ???? :roll: :roll: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...