tommybox Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 czy nikt inny nie gra w 2003 ??? :?: :?: :?: prosze o pomoc :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Klawiatyra na dwóch przy jednym kompie w NBA Live 2003 to nie mozliwe jak zapis w tej samej grze reaplaya co dziwne troche, ze reaplaya nie ma??! Takie pytanko SKAD WZIALES NBA LIVE 2002 NA PC ?????????????? BIG LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommybox Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 :lol: :lol: :lol: od kumpla z USA ;-) oryginalek ;-) - jestem zalamany ze brakuje tej opcji (2 garczy na 1 PC na jedym keybordzie) :( :( ;-((( ale replay przeciez jest, podobny do tego co w 2002 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 :lol: :lol: :lol: od kumpla z USA ;-) oryginalek ;-) - jestem zalamany ze brakuje tej opcji (2 garczy na 1 PC na jedym keybordzie) :( :( ;-((( ale replay przeciez jest, podobny do tego co w 2002 ;-) Po pierwsze to EA SPORTS nie wyprodukowala NBA LIVE 2002 na PC tylko na PS2 :evil: Po drugie jakim cudem dasz rade zapisac reaplay w meczu czy na treningu w NBA Live 2003 skoro tej opcji NIE MA, jest tylko screenshot :x :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ale ogolnie nba nowe fajne jest, zwlaszcza z grywalnoscia, gralem w to ostatnio w roku 2000 i wciagnela mnie teraz:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 :lol: :lol: :lol: od kumpla z USA ;-) oryginalek ;-) - jestem zalamany ze brakuje tej opcji (2 garczy na 1 PC na jedym keybordzie) :( :( ;-((( ale replay przeciez jest, podobny do tego co w 2002 ;-)Stary cos sciemniasz bo Nba Live 2002 na PC to nawet w USA nie bylo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 BiAłY czy ten Hercules Radeon 8500LE juz dojechal????????? w koncy 4 dni przesylka idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 BiAłY czy ten Hercules Radeon 8500LE juz dojechal????????? w koncy 4 dni przesylka idzieTa ale wysprzedali i nowa dostawa bedzie dopiero we wtorek. Zreszta dobrze bo mam klasowke we wtorek to sie poucze przynajmniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommybox Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 :lol: :lol: :lol: od kumpla z USA ;-) oryginalek ;-) - jestem zalamany ze brakuje tej opcji (2 garczy na 1 PC na jedym keybordzie) :( :( ;-((( ale replay przeciez jest, podobny do tego co w 2002 ;-)Stary cos sciemniasz bo Nba Live 2002 na PC to nawet w USA nie bylo! masz racje z NBA 2002 z rozpedu napisalem 2002 - chodzilo mi o 2001.... z USA mam 2003 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Pewnie ze sie da ja gralem na klawiaturze a kolega na padzie:P ustawiasz to przed sama gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Pewnie ze sie da ja gralem na klawiaturze a kolega na padzie:P ustawiasz to przed sama gra... Tu chodzi o granie na jednej klawie. Czytaj temat dolkadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ech... sorry znowu nie dokladnie przeczytalem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 pytanko ,czy da się grać z wewnętrznym ip a jesli tto jak jakieś porty itp może te ip zewnetrzne (dla akademików)da się użyć i offcourse zapraszam na partyjkę gg 4478036 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 14 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2003 uaktualniam -da sie jest spoko tylko przeciwnik musi mieć zewnetrzne hehe odpowiadam sam sobie i zapraszam na meczyk (uwaga jestem dobry) '') Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 jasne ze sie da caly czas lupie z kumplem po IP, troche sa zaciecia ale spokojnie da sie pograc (mam SDI, a kumpel kablowke 128) chetnie zagram, gg1183574 , tylko musze dorwac instalke liva bo mi sie plytka zrabala pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 czy mozna gdzies sciagnac aktualny roster ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 21 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2003 czy mozna gdzies sciagnac aktualny roster ?? Zobacz tutaj http://www.sportplanet.com/nbalive/nba2003/index.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...