swiety Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witam wszystkich. Mam pytanie do fachowców. Zainstalowałem SUSE 9.2. Po skonfigurowniu monitora i kraty grafiki wyskakuje mi czarny ekran i jedynie co to jest kursor (krzyżyk) . w jaki sposób cofnąć ustawienia ekranu aby rekonfigurować ustawienia ekranu. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dondexterro Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) wyskakuje mi czarny ekran i jedynie co to jest kursor (krzyżyk) .zdanie dosc ciezkie do zrozumienia ;) skoro masz krzyzyk jako kursor to znaczy, ze Xy sa skonfigurowane dobrze jesli jednak bardzo chcesz zmieniac ta konfiguracje to mozesz edytowac /etc/X11/xorg.conf, lub poleceniem xorgconfig /no chyba ze masz XFree86/ Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez dondexterro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...