Khunu Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zamiast zamówionego w pewnym sklepie thermalrighta slk900a dostałem takie cacko... dobre toto czy nie? Waga podobna, cena wyższa, do tego jakieś heatpipe'y... ale tak na serio to miał ktoś z tym do czynienia?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Wyglada dosc solidnie, ale testów nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 No oglądałem testy i w testach jest fajny, ale mam z nim problem. Założyłem go już drugi raz, wszystko ładnie niby dobrze leży, przesmarowany dostarczoną pastą od thermaltake'a, bardzo cieniutką warstwą... uprzednio nawet wyczyszczony izopropanolem.. no i temperaturę mam 39 idle 46 stress przy procku ustawionym na 1700+ (?!?!?!) i wiatrku 70cfm ustawionym na max! Nie mam pojecia na czym polega ta porażka, bo jak dla mnie temperatura powinna być conajmniej 10C niższa. Proc leży dobrze.. wydaje mi się że dociska go radiator bo sprawdzałem wcześniej. wtf? jakieś pomysły?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoboL_13 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Witam! Ja mam taki...i w sumie zadowolony jestem ;) Mam na nim wiatraczek 32cfm i BartonMobile @ 2500 (12,5x200) @ 1,775 (efektywnie 1,74) przy pelnym obciazeniu nie przekracza mi 60* (srednio 57-58). Dodatkowa zaleta jest taka ze bez problemu zalozysz go na A64 ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Moim zdaniem lepiej na tym wyszedles :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...