muciek Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) ALe miałęś dwie Pencil Torchy czy te co ja pokazałem ? Pozdro :blink: A jak sadzisz ? Tych ołówkowych miałem więcej, prędzej czy później padły. Tych z aukcji miałem 2, jeden nie działał odrazu, drugi po jakimś czasie zaczął nawalac. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Heh, mój ojciec kupił takie cos w makro jakis rok temu i do dzisiaj działa i nie sprawia problemów. Sam używałem, ale nie do lutowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitakonek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Mam solidny problem z odkręceniem dyszy od pencil torcha. Może mi ktoś tak łopatologicznie wytłumaczyć jak go naprawić? Czym, jakimi narzędziami itp... Wiem tylko że muszę odkręcić dyszę, wiem że się da, bo jest tam gwint, tylko że nie mogę go ruszyć =\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Przydałby się update zdjęć w mini poradniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Przyłączam się do prośby palnik leży i gnije :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcik441 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Mam solidny problem z odkręceniem dyszy od pencil torcha. Może mi ktoś tak łopatologicznie wytłumaczyć jak go naprawić? Czym, jakimi narzędziami itp... Wiem tylko że muszę odkręcić dyszę, wiem że się da, bo jest tam gwint, tylko że nie mogę go ruszyć =\ 2 pary kombinerek powinny załatwic sprawe. Tam jest gwint posmarowany klejem i dlatego cieżko odkręcic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...