_mag_ Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 witam mam problem skonfigurowalem poprawnie girdera, zapisalem sobie odpowiedni konfig odpalam sub-edit'a i tak : jesli sub-edit jest na malym ekranie a aktywne jest okno girdera to wszystko jest w porządku, jeżeli okno girdera nie jest aktywne ( nie jest na 1 planie i zaznaczone ) klikajac 1 raz na pilocie w miejsce gdzie mam pause otrzymuje dwukrotne wykonanie tej procedury.... jako pauza jest zbondowana zwykla spacja. Mam tak ze wszystkimi finkcjami w sub-edit ( oprocz full screen - f11 ) w foobarze ( podobny do winampa ) nie dziala mi pausa.. gdy grider nie jest na 1 planie :( jesli jest to wszysto dzuala poprawnie... nie potradfie dojsc dlaczego tak sie dzieje. prosze o pomoc. // wersja 3.2.9 // pilot rc1758 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) nie wiem co to ma wspólnego z girderem na pierwszym planie - daj odstęp między sygnałami na 200ms - powinno trochę pomóc - to obsługa pilota jest skopana chyba.... z karty tv to jest pilot ? Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Elgreen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) pilot dostalem z odbiornikiem na allegro. zaraz przestawie na 200 ms i zobaczymy.. OK działa, dzikeki serdeczne, mam jeszcze 1 problem , nie moge ustawić skrótu mute 9 do wylanczania dzwieku po windowsem ). Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez _mag_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...