Skocz do zawartości
_mag_

Girder Podwujnie Wykonuje Polecenia...

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam problem

skonfigurowalem poprawnie girdera,

zapisalem sobie odpowiedni konfig

odpalam sub-edit'a i tak :

jesli sub-edit jest na malym ekranie a aktywne jest okno girdera to wszystko jest w porządku,

jeżeli okno girdera nie jest aktywne ( nie jest na 1 planie i zaznaczone ) klikajac 1 raz na pilocie w miejsce gdzie mam pause otrzymuje dwukrotne wykonanie tej procedury.... jako pauza jest zbondowana zwykla spacja. Mam tak ze wszystkimi finkcjami w sub-edit ( oprocz full screen - f11 )

w foobarze ( podobny do winampa ) nie dziala mi pausa.. gdy grider nie jest na 1 planie :( jesli jest to wszysto dzuala poprawnie...

nie potradfie dojsc dlaczego tak sie dzieje.

prosze o pomoc.

// wersja 3.2.9

// pilot rc1758

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co to ma wspólnego z girderem na pierwszym planie - daj odstęp między sygnałami na 200ms - powinno trochę pomóc - to obsługa pilota jest skopana chyba.... z karty tv to jest pilot ?

Edytowane przez Elgreen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pilot dostalem z odbiornikiem na allegro.

zaraz przestawie na 200 ms i zobaczymy..

OK działa, dzikeki serdeczne,

mam jeszcze 1 problem , nie moge ustawić skrótu mute 9 do wylanczania dzwieku po windowsem ).

Edytowane przez _mag_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi