Grosheck Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Mam pytanie: PQI ostatecznie toto: G.skill ale nie ma pojedynczych 512mb. Które lepsze i czy w ogole opłaca się to brać... Obie powinny byc na Samsungach TCCD. 85$ = 255zl, czyli możnaby rzec ze cena normalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Gskill na pewno są na TCCD i oczywiście bierz Gskille ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 PQI to pamieci bardzo popularne i szanowane w USA... natomiast wszystko na TCCD ogolnie miazdzy do 2.9V... Natomiast OCZ GOLD VX jak mozesz dac ok 3.2V albo i wyzej... patrz jezeli masz plyte DFI i kase:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosheck Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 DFI lanparty ultra d... czy jest to juz w PL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 DFI lanparty ultra d... czy jest to juz w PL? 1374725[/snapback] Już dawno... nawet DFI LanParty SLI-DR :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosheck Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 chodzi mi niestety o wersje na nf3 ultra... pojawila sie juz? jesli chodzi o PQI to czy to jest na Samsungach TCCD? NIgdzie nie moge znaleźć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 nie kazde PQI jest na TCCD ale jakies pewnie sa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Mmm tak studiując ten z kolei temacik, natykam sie na kolejne linki z cenami newegg.com. Podpinając się, z ciekawości pytam jak wychodzi transport z ceną? Zakładając 2x512 tych GSkillów? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 przypuszczam ze transport to jakies 20euro albo lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosheck Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 nie kazde PQI jest na TCCD ale jakies pewnie sa :] 1375728[/snapback] pc3200 są, ale czy ktoś coś wie o tych konretnych z linka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Podpinając się, z ciekawości pytam jak wychodzi transport z ceną? Zakładając 2x512 tych GSkillów? Pozdrawiam 1376693[/snapback] poszukaj ogłoszenia wampira na sprzedam - miał troche tych g.skill na sprzedarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Newegg.com does not currently ship internationally. Presently we only deliver within the United States and Puerto Rico. nie wiem ale chyba z tego wynika ze nie wysyłają poza usa i puerto rico... moge sie mylić zaspany jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grosheck Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Sa jeszcze zapasy wiec zapraszam :wink: Z tego co sie orientuje sa klopoty z dostepnoscia tych pamieci za oceanem , takze towar wzbiera na wartosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 witam , wie ktos moze czy te ramy są na tccd??? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47574588 czy na jakichś innych kościach , na jakich?? opyla sie to brac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 myślałem o podobnych PDP z tym że te które chciałem kupić miały timingi 2-2-2-6 i były na 100% na TCCD (te chyba nie są) ale z wypowiedzi na xs wychodziło że średnio sie kręcą - bywało że jedna kość z zestawu chodził na 300 CL2.5 a druga przy 220 sie wywalała - wolałem dołożyć i kupiłem g.skill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 a to by sie kręciło?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47859330 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...