MeHow Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Otoz... czy mozna te dziury zapchac pasta silikonowa bez dodatku srebra do smarowania jadra procesora? Pozdr. MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Silikon powienien wystarczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Otoz... czy mozna te dziury zapchac pasta silikonowa bez dodatku srebra do smarowania jadra procesora? Pozdr. MeHow No jasne, pisalem o tym niedawno przy okazji odblokowywania mojego Antka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 mozna, ale ja tam wole kropelke :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 mozna, ale ja tam wole kropelke :P co kropelka kleju sklei zadna sila nie rozklei, a co z gwarancja w razie naglego padu? zdolasz wszystko usunac bez sladow ingerencji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 mozna, ale ja tam wole kropelke :P co kropelka kleju sklei zadna sila nie rozklei, a co z gwarancja w razie naglego padu? zdolasz wszystko usunac bez sladow ingerencji? Woli kropelkę ale jej pewnie nie używa bo ma d800 (nie ma dziur pod mostkami). :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 mozna, ale ja tam wole kropelke :P co kropelka kleju sklei zadna sila nie rozklei, a co z gwarancja w razie naglego padu? zdolasz wszystko usunac bez sladow ingerencji? Woli kropelkę ale jej pewnie nie używa bo ma d800 (nie ma dziur pod mostkami). :lol: ale jush kilka antkooff xp odblokowalem lolku i uzywalem kropeljki, lub super glue (zaelzy co lodozie przyniesli) a tak btw, to zdolaw usunac, mam 2 opcje, tylko qwa nie weim, jak sie zachowa ta per*** organcizna obudowa procka w kontakcie z odpowiednimi dla danego kleju rozpooshczalnikami, ewentualnie moge igla usuwac (mikoskop z powieksheniem 100x ;)) a paste tesh igla trzeba, zeby sladu nei bylo, ewnetualnie pod siakis kompesor (do takiego tesh mam dostep wodny i powietrzny) ale to by chyba procka polamalo :/ NIE ROOB ZE MNIE IDIOTY!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 mozna, ale ja tam wole kropelke :P co kropelka kleju sklei zadna sila nie rozklei, a co z gwarancja w razie naglego padu? zdolasz wszystko usunac bez sladow ingerencji? Woli kropelkę ale jej pewnie nie używa bo ma d800 (nie ma dziur pod mostkami). :lol: ale jush kilka antkooff xp odblokowalem lolku i uzywalem kropeljki, lub super glue (zaelzy co lodozie przyniesli) a tak btw, to zdolaw usunac, mam 2 opcje, tylko qwa nie weim, jak sie zachowa ta per*** organcizna obudowa procka w kontakcie z odpowiednimi dla danego kleju rozpooshczalnikami, ewentualnie moge igla usuwac (mikoskop z powieksheniem 100x ;)) a paste tesh igla trzeba, zeby sladu nei bylo, ewnetualnie pod siakis kompesor (do takiego tesh mam dostep wodny i powietrzny) ale to by chyba procka polamalo :/ NIE ROOB ZE MNIE IDIOTY!!! Kto ja? :twisted: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 nie, oski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 nie, oski Juz myslalem, ze ja. ;) :) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A czym w razie czego zmyc ta paste? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 MeHow :bij: Poczytaj posty co ? Tyle razy bylo, ze .............. :evil: A na FAQ byles ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...