CeglA Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witam Mam problem z montazem Pentagram Freezone Q-80 AlCu na plycie EPOX 8RDA. Mozecie mi objasnic jak go zamontowac? Na plycie sa potzrebne otwory,ale jak w nie wkrecic te zlote "slupki" ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Chryste, na socket A nie montuje się tego na tych wkrętach tylko na metalowym 'koszyku'. Instrukcję oczywiście 'wsysło'? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 no wlasnie instrukcji nie mam ,bo mialem go u siebie na P4 a teraz chce zamontowac znajomemu na socket A...moglby mi ktos to objasnic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 :) na socket a nie potrzeba tych dziurek ;] potrzeba takiego koszyczka i koszyczek wczepiasz do zaczepow socketa, pentagrama kladziesz na cpu i przykrecasz srubkami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 strzalki na koszu maja bys skierowane na napis Socket 462 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...