kawczak Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Mam dylemat z wyborem pamieci.... :-| nie wiem którą firmę wybrac Spectek czy może Kingmax i jeszcze Infineon a może GooDRAM?? Jeszcze w gre wchodza Apacer :D i Kingstone i TwiNMOS...Osobiście bym wybrał Kingstone ale nie wiem czy warto przeplacac...Może jakies inne firmy?? Prosze o pomoc!! P.S.: Chodzi o pamieci 256 MB 400 MHz... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 sto razy ten sam temat ... :/ opanujcie się :] jest takie coś jak szukaj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100goly Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 zalezy czy będziesz kręcił.Jak tak to Hnix D43.jak nie to Twinmos.Jeśłi masz abita NF7 to Kingston.i tyle :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...