Skocz do zawartości
flodins

Szrot->chłodnica/nagrzewnica-> Cena?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. W tym topicu znajduje się 5 fotek pewnej nagrzewnicy. Zawsze myślałem, że jest to kadet i jakoś szczególnie się w to nie zagłębiałem. Jeden z użytkowników powiedział mi, że jest to Vectra. Konstrukcja niby ta sama, ale czy to w jakiś sposób wpływa na jej cene?:>

PS. W żadnym wypadku nie jest to forma reklamy :P

Jezeli wymiarami sie nie rozni od standardowego kadeta - to niet.. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem właśnie info - zostały 3 sztuki po 30 zł. Gwarancja 3 miesiące, 100% szczelne. Z wysyłką wyjdzie więc jakieś 40 zł. Jeśli jesteście jeszcze zainteresowani, to dajcie znać, nagrzewnice będę miał w przyszłym tygodniu. Aha, no i w tym układzie pierwszeństwo ma mkwd40, później mechl!k, następnie dc10 itd. BTW nie spodziewałem się takiego odzewu;) Może w przyszłości uda mi się jeszcze załatwić od gościa trochę tego sprzętu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ejj, jedna jest dla mnie:) Jak chcecie to pozostałe 2 możemy rozlosować jak bilety na mundial (to był żart, ale porównanie mi się spodobało, więc musiałem napisać;) ).

Może mi ktoś powiedzieć, ile mniej więcej waży taka nagrzewnica? Chcę się zorientować jak jest z przesyłką, żebym później nie dopłacał do tego biznesu.

EDIT: Tak, 2 sztuki

Edytowane przez krzemian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem właśnie info - zostały 3 sztuki po 30 zł. Gwarancja 3 miesiące, 100% szczelne. Z wysyłką wyjdzie więc jakieś 40 zł. Jeśli jesteście jeszcze zainteresowani, to dajcie znać, nagrzewnice będę miał w przyszłym tygodniu. Aha, no i w tym układzie pierwszeństwo ma mkwd40, później mechl!k, następnie dc10 itd. BTW nie spodziewałem się takiego odzewu;) Może w przyszłości uda mi się jeszcze załatwić od gościa trochę tego sprzętu.

Ja podziękuje, już kupiłem. Ascona, ciut wyższa/dłuższa od kadeta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi