mechl!k Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam. W tym topicu znajduje się 5 fotek pewnej nagrzewnicy. Zawsze myślałem, że jest to kadet i jakoś szczególnie się w to nie zagłębiałem. Jeden z użytkowników powiedział mi, że jest to Vectra. Konstrukcja niby ta sama, ale czy to w jakiś sposób wpływa na jej cene?:> PS. W żadnym wypadku nie jest to forma reklamy :P Jezeli wymiarami sie nie rozni od standardowego kadeta - to niet.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemian Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Dostałem właśnie info - zostały 3 sztuki po 30 zł. Gwarancja 3 miesiące, 100% szczelne. Z wysyłką wyjdzie więc jakieś 40 zł. Jeśli jesteście jeszcze zainteresowani, to dajcie znać, nagrzewnice będę miał w przyszłym tygodniu. Aha, no i w tym układzie pierwszeństwo ma mkwd40, później mechl!k, następnie dc10 itd. BTW nie spodziewałem się takiego odzewu;) Może w przyszłości uda mi się jeszcze załatwić od gościa trochę tego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 ok, dam znac jutro czy biore na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 No to ja biore te 2 ktore zostaną lub 3 jezeli mkwd40 sie nie zdecyduje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eversor Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 no to ja zostałem wywalony z kolejki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzemian Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Ejj, jedna jest dla mnie:) Jak chcecie to pozostałe 2 możemy rozlosować jak bilety na mundial (to był żart, ale porównanie mi się spodobało, więc musiałem napisać;) ). Może mi ktoś powiedzieć, ile mniej więcej waży taka nagrzewnica? Chcę się zorientować jak jest z przesyłką, żebym później nie dopłacał do tego biznesu. EDIT: Tak, 2 sztuki Edytowane 1 Marca 2006 przez krzemian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Wysyłka fiata czyli ciezszej nagrzewnicy kosztowala mnie priorytetem 7zl - paczka do 2kg.. Wiec dla pewnosci pobieraj te 8zl.. Czyli ile szt. masz na sprzedaż do nas? 2szt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dc10 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Dostałem właśnie info - zostały 3 sztuki po 30 zł. Gwarancja 3 miesiące, 100% szczelne. Z wysyłką wyjdzie więc jakieś 40 zł. Jeśli jesteście jeszcze zainteresowani, to dajcie znać, nagrzewnice będę miał w przyszłym tygodniu. Aha, no i w tym układzie pierwszeństwo ma mkwd40, później mechl!k, następnie dc10 itd. BTW nie spodziewałem się takiego odzewu;) Może w przyszłości uda mi się jeszcze załatwić od gościa trochę tego sprzętu. Ja podziękuje, już kupiłem. Ascona, ciut wyższa/dłuższa od kadeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Ja tez juz kupiłem czystego kadeta slim ze shroutem i wentylatorem za 50zł, wiec tego nie potrzebuje, jak ktos chce to odstompie, PW! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zagdalem juz do tego sprzedawcy i zgarnalem tego do Ciebie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...