Mefisto777 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Chcę troszki podkecić procesor jak zalokowaś FSB/PCi mam taką opcję jak ina się nazywa bo ni wim, a czytać instrukcję po angielsku :blink: będzie mały problem. Opłaca mi się dać Acti Silver 5 ja ,ojego P4 mam 51C z pastą za 2 zł . Opłaca się?? mam już tą Acti Silver 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 fixed agp/pci i ustawiasz czestotliwosc jaka ma byc!! nastepnym razem pisz po Polsku bo trudno odczytac to co napisales!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Wiecie ile asus p4p800 se wytrzyma szyne ? wiecej jak 880 nie dawalem a jestem prawie pewien ze wyciungnie duzo wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 ot mi moj gb na 865PE wyciagna jak narazie 1025 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 ja na moim icku weszlem do windy na 276 ale to juz procek nie wyciaga:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...