Buziak Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Tak jak w temacie, czy wyjdzie uklad NForce 4 z AGP :| ?? Zastanawia mnie to poniewaz, juz rozgladam sie jakie mobo za jakis czas kupic. A grafy niechce mi sie wymieniac, bo niedawno kupilem :P Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Juz sa takie plyty np. ta, ale na cos z wyzszej polki trzeba poczekac. Wiem, ze DFI ma niedlugo wydac plyte na NF4 z AGP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Juz sa takie plyty np. 1374387[/snapback] zapomnij o tej plycie jezeli chcesz uzywac agp ,nie dosc ze pasuja tylko nie ktore karty graf. to jeszcze wydajnosc koszmarna (zmostkowane PCI x2) NForce 4 z natywna obsluga AGP raczej nie powstanie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Moze i w tym miesiacu nawet. Swoja droga, Buziak, szukajka naprawde nie gryzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastema Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Witam!!! Może coś takiego:> jeszcze nie ma ceny i daty premiery ale hest i PCI-E oraz AGP:> http://twojepc.pl/news9702.html :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Prosze Cie, nie zartuj sobie z nas. Ten szmelc bedzie miec pewnie problemy z prawidlowym zbootowaniem do biosu... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...