Skocz do zawartości
co3en

Grafika Ale Jaka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pisze tego w topicu "ktora grafe kupic" bo bylo by to wg mnie troche smieszne :D

Pytanie jest takie: co bedzie wydajniejsze S3 1mb ram + voodo2 12mb czy diamond viper 16mb ??

Czy mogl by mi ktos powiedziec jak to bedzie z ramem w tym S3 + voodo2 ?? czy te dodatkowe 12mb bedzie tylko w grafice 3D czy tez w 2D np w jakis starych strategiach ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dziuby a wiesz moze jak jest z tym ramem tzn czy ram z voodoo'sa(12mb) dolicza sie do tego z S3 w 2D czy jest tylko to 1mb(ten z S3) ??

Chodzi o to ze mam tego voodosa za jakies 25 zl a vipera musial bym doipero licytowac....

mam nadzieje ze zrozumiesz bo sam ledwie obczajam co napisalem :lol:

Edytowane przez co3en

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dziuby a wiesz moze jak jest z tym ramem tzn czy ram z voodoo'sa dolicza sie do tego z S3 w 2D czy jest tylko to 1 ??

Chodzi o to ze mam tego voodosa za jakies 25 zl a vipera musial bym doipero licytowac....

1374261[/snapback]

Voodo to akceleratr wspomagający grafikę 3d i tylko 3d.

Dawno temu było okres że prawie wszystkie gierki robili na 3DFX-a (tak zwane rozmywanie tekstur), był to przełom w grafice 3d

Licytuj tamtą grafikę

Edytowane przez Dziuby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi